Zabral niekomu duphaston ? Beriem ho už 3 mes a stále nič
@sofia1979 aby som otehotnela od 15Dc na 10 dni 2x1
Mne nepomohol, a teda po vysadení som mala cyklus ešte horší ako pred ním. Podarilo sa nám bez liekov, keď sme to najmenej čakali. Ale popozeraj iné diskusie ženy tu písali ze im pomohol. Držím palce
Nemáte z neho nafúknuté brucho ?
A máš potvrdenú ovulaciu? Na ktorý deň?
Duphaston je progesteron, môže pomôcť ak ho máš málo alebo ak máš krátku LF. Nerobi ale zázraky. Mas odsledovanu ovuláciu, urobený aspoň hormonálny profil a vyšetrenie ci máš prechodné vaječníky, muz spermiogram?
Podľa mňa zbytočne brat progesteron keď ovuláciu ani nemáš. Skôr by sa mal zamerať na to prečo neovulujes. Keďže bez ovulácie neotehotnies. Nedáva sa clostilbegyt ak nedochádza k ovulácii?
@sense tiež nerozumiem tomuto postupu
Brala, pomohol, ale na úpravu cyklu a tiež som pribrala aj, keď to lekár vylučoval🙂
Ak neovulujes ťažko otehu tu by pomohol clostylbegit
Aký dlhý máš cyklus? Lebo lekári niekedy predpisu duphaston paušálne od 15DC a ovulácia ani ešte nemusela prebehnúť. Má sa užívať až po ovulke lebo ju môže zablokovať. Ja byt tebou tak by som si robila ovulacne testy aby som vedela kedy bude...ak bude.
@gejb dlhé niekedy aj 80 dni
A dlsia vec, ze ak by si mala aj ovu napriklad ako ja na 18dc, tak si ju tym progesteronom zablokujes.. ja ked som ho brala, tak som si musela sledovat ovulaciu a nasadit az po. Cize tiez sa priklanam k tomu, aby sa zistilo, preco ju nemas.
@babushkaem
@zanzilady tiež mi dr povedal že ovu duphaston neblokuje
Ja som ho brala na úpravu cyklu. Mám 20-21 dňové. A ovu som mávala okolo 6-8 dňa (hneď po ms). Pomohol mi, že sa mi predĺžila L fáza a ovu som mala až 15 deň. Ale po pár mesiacoch som ho vysadila a zas sa mi skrátili cykly na 20 dni a vtedy som otehotnela . Ale nakoniec som mala problém so štítnou.
Mne osobne pomohlo brať Femibion, predtým vyše pol roka nič a ako som začala brať vitamíny na podporu, za mesiac pozitívne testy ☺️
@babushkaem duphaston nieje ale progesteron je veľmi podobný ale nieje
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Berieš ho, ako a prečo na otehu?