Ahojte.Uz ho mam kupeny ale zaujima ma kolkym z vas pomohol a ako dlho predtym ste sa snazili neuspesne o babätko?
Mne nieeeee
@3radulienka3 tak ak by sa vam s nim zadarilo tak sem s tym 😉
@zuzullik1001 a co vam teda pomohlo?mam na mysli nejake vitaminy,caje alebo nejake lieky na predpis od doktora?alebo nic a len tak sa zadarilo?
@ennynka jasne 🙂
mne v januari pomohol, aspon tomu to pripisujem, ale mali sme biochenicke tehu a potom som sla na 2.IVF co opat nevyslo, teraz sa chystame ale az ked sa dam dokopy na 3.IVF a opat som si objednala gel ....
3 roky sa snazime a nic, vsetko je ok ale nedari sa.....ja som si nasla problem že mam resp. nemam ovu hlien a mozno toto mi to vyriesilo, ale neviem povedat na 100 percent, proste 1x som mala // na TT 😀
ja som ho pred par rokmi mala, a nepomohol nam 😠 skoda penazi
je to somarina nevedia načom zarobit
niektore baby pisali ze pri nom otehotneli,dokonca aj po par rokoch co sa im nedarilo
ja si myslim ze to je individualne, pretoze ak je par zvyknuty na lubrikant a chce sa snazit o babetko tak pouzivat normalny, ktory spermie zabija je asi hlupost, alebo ak ma zena malo hlienu ktory predlhuje ich zivot a ulahcuje im cestu tiez to vtedy pomoze ak je problem inde tak jasne ze nepomoze
@3radulienka3 presne to mi odpisala aj jedna gynekologicka na nete,ze ak ma zena malo plodneho hlienu tak to moze pomoct ale ak tam je nejaka ina pricina(zlý spermiogram, anovulácia, blokády, hormonálna nerovnováha, atď.) tak nie
@3radulienka3 merias si aj bazalnu teplotu?ja asi zacnem lebo ked nechcem ten gel vycákat v ine neplodne dni tak budem musiet aby som vedela kedy mam plodne dni
@ennynka nemeriam zatial sa snazime len druhy mesiac a ovulku viem kedy mam pretoze citim vsetky priznaky skoro uplne presne 🙂 takze meranim sa zatial nechcem zatazovat ale keby to dlksie neslo tak zacnem urcite aj s tym 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To by zaujímalo aj mna, mi ho máme zatiaľ len prvý mesiac a ešte teda neviem výsledok 🙂