Pomohol vám Aspirin otehotnieť?

skvarocka
19. mar 2019

Počula som že aspirin môže pomôcť k otehotneniu tým že pomaha prekrvovat stenu maternice aby bola hrubšia. Máte s tým skúsenosti ?

kviann
19. mar 2019

ahoj, ja poviem ze ano, brala som ho a mozno mi dopomohlo aj to k tehu.asi len 1tabl za den. tiez som o tom niekde citala, tak som to skusila, ale s gyn som o tom nikdy nekonzultoval ja som chodila do ISCARE v BA. a mam dve deticky. sks este viac pogooglit urcite o tom najdes viac

kviann
19. mar 2019

Počuli ste o detskom aspiríne na podporu otehotnenia?

kviann
19. mar 2019

pozri v diskusii co som ti hore poslala

skvarocka
autor
19. mar 2019

@kviann ďakujem. Ku mne sa to dostalo len náhodou. A brala si nejakú špecifickú dávku?

selest
19. mar 2019

Ja som brala uz pocas tehotenstva cisty aspirin 100mg tusim ta najmensia davka koli riedeniu krvi

evaachesa
19. mar 2019

@skvarocka fiha tak o aspirine som este v tejto suvislosti nepocula. Ja beriem anopyrin 100mg obden kvoli riedeniu krvi

e1i
20. mar 2019

@evaachesa aspirin a anopyrin je v tomtovto iste. Ja ho pridam po odbere,kvoli sy lepivych dosticiek.

evaachesa
20. mar 2019

@e1i tak dobre vediet 🙂 mne ho dala hematologicka

e1i
20. mar 2019

@evaachesa tak asi vie prečo,robila ti aj syndrom lepivych dosticiek? Ja mam mutacie negativne a tento syndróm. Picham si aj clexane a po odbere pribudne aspirin

evaachesa
20. mar 2019

@e1i jasne vsetko, aj genetiku .. ale vsetko mam ok, cize ja len preventivne beriem. Tak silno drzim palce 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre