Máte skúsenosti s timto čajom čítala som že niektorým ženám to pomohlo otehotnieť
My sme sa s priatelom o babetko snažili velmi dlho, vďaka mojej velmi, velmi VEEELMI nepravidelnej menštruácii sa nám ale nedarilo a tým myslím že som mala menštruáciu raz za 3-5 mesiacov, tým pádom ani plodné dni sme nevedeli nejako približne odhadnúť. Moja gynekologička mi s tým nejako nepomohla tak som skúsila aj alchemilkový čaj a modrý čaj (butterfly blue pea flower tea). V tedy sa mi ako zázrakom upravila menštruácia, nie presne ako hodinky, ale každý mesiac s párdňovým meškaním mi prišla. Chvilku na to asi 3 mesiace sa nam konečne podarilo. Možno za to nemôžu tieto čaje ale ja to že sa nám zadarilo pripisujem hlavne tomu. Aspoň za skúšku podla mňa nič nedáš.
Mne alchemilkovy čaj akurát tak riadne rozhadzal cyklus🥴
Mne nie ..
mne rozhádzal cyklus a nepomohol, ale u nás je problém v SPG tak by som mohla vypiť aj 5 litrov denne....
Mne nepomohol
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
K otehotneniu zatial nie, ale rozhodne robi lepsiu stielku v maternici, co je pre babo fajn, ze sa vie dobre zavrtat a uhniezdit... ono je tam prilis vela inych faktorov, ktore musia na to tehotenstvo fungovat... ak ma ako priklad deformovane spermie, tak mozes ty aj 5 litrov caju pit a nic s toho nebude... takze pomoze urcite, ale zazrak sa samozrejme neudeje.