Pomohlo vám užívanie Estrofemu a Duphastonu k otehotneniu?

nikka88
24. nov 2019

Ahojte, chcela by som sa opýtať tie, ktoré ste brali kombináciu estrofem a duphaston ci vám to v niečom pomohlo { cyklus, otehotnenie)??? Beriem ich 3 mesiace, vyhádzali sa mi z nich vyrážky na tvári, menštruácia mešká niekedy aj týždeň, nehovorím o tom ze mam veľmi vysokú sliznicu maternice až 22 mm na 23dc. A opakovane sa mi tvoria cysty. Lekár trvá na tom, aby som to naďalej brala, no nie som si tým istá. Chcem len vedieť vaše skúsenosti s týmito liekmi. Dakujem

zuzi0911
25. nov 2019

Osobne by som to neuzivala, aký dôvod bol na užívanie? Na cysty a celkovo na vaječníky je dobrý indonal.

nikka88
autor
25. nov 2019

@zuzi0911 na nepravidelný cyklus boli tie lieky nasadené ale mam pocit ze je to ešte horšie

zuzi0911
25. nov 2019

@nikka88 ako moc bol nepravidelný.? Toto tiež teraz rieši kamarátka. Par dni jej občas meskala max 10 dní a hneď jeej dala duphaston s tým, že pri užívaní ms ani nemá, boli ju hlavaa atď.

nikka88
autor
25. nov 2019

@zuzi0911 no mne max 3 dni meskal, ale bol dosť slabý co bolo u mňa cudne, no mňa tiež dosť často boli hlava a hlavne tie vyrážky na tvári a na krku hrôza, vo štvrtok idem na kontrolu uvidíme co bude

zuzi0911
25. nov 2019

@nikka88 úprimne intenzita je úplne jedno tak isto aj dĺžka. A toto ani nie je meškanie. Tak nechápem prečo to Dr silou mocou dávajú pacientkam.
Ja mam tiež občasné výkyvy, ale Dr, že je to ôk a neriešime to. Občas mám silnú ms a niekedy o nej ani neviem.

smejulinko
1. feb 2020

@nikka88 ahoj, ja to tak beriem nasadili mi to v Heliose estrofem na 10 deň v cyklu lebo som mala nízko sliznicu 5mm a na 14 deň sommsla IUI a od ďalšieho dňa Pap si pridať Duphaston 14 dni, to je zase na udržiavanie takze uvidíme. Neviem či mám niekto take skusenosti s tým

chulia22
2. feb 2020

Ahojte. Darujem duphaston za poštovné, už ho nepoužívam. Samozrejme v záruke. Ak máte záujem, píšte.

beatinka
28. mar 2020

Ahojte.
Prosím Vás, súrne potrebujem Estrofem 1mg. Beriem ho po vklade a bude mi chýbať na 5 dní, kým sa dostanem do CAR-u. Beriem 3x1. Nenájde sa náhodou u niekoho???

smejulinko
29. mar 2020

@beatinka ahoj ja mám ešte doma pár kusov

sjusiquatro
15. feb 2021

@nikka88 ahoj pomohla ti tato kombinacia a ake si mala davkovanie?

nikka88
autor
16. feb 2021

@sjusiquatro ahoj nie nepomohlo

sjusiquatro
24. mar 2021

Prosim niekto duphaston?

nikka88
autor
24. mar 2021

@sjusiquatro nie nepomohlo tak akurát k rozvodu

pimpulka
24. mar 2021

@sjusiquatro ahoj mam 3 krabicky duphaston na predaj. Expiracia 10/2023

boritap
18. jún 2021

ahoj, nema niekto nahodou estrofem 1mg?

barborka1999
10. aug 2022

Dobrý večer..v dňa 1.8.2022 mi môj gynekológ predpísal Duphaston a Estrofem môže mi dakto poradiť ako mám ich užívať. Teraz beriem Estrofem ale neviem že či mám brať spolu z Duphastonom. Vopred Ďakujem ❤️

renata1405
19. feb 2024

Nema niekto na predaj estrofem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre