Ahojte babenky. Vam pomohlo k otehotneniu iba sledovanie plodnych dni?nikdy som sa tak este nesledovala,ale chceme velmi babo. Kedze nam u odislo jedno 🥺 . Nejake rady a skusenosti mate? Dakujem😉
@leuska1991 ako sledovať plodné dni? Ak len cez nejakú appku tak to ti k plodeniu nepomôže. Ovulaciu môžeš mať kedykoľvek a tým pádom nemusíš otehotnieť ani vtedy kedy si myslíš že by si mala. Ako dlho sa snažíte? Ak krátko tak to ani nerieš a pri pravidelnom sexe sa do ovulácie musíš trafiť. Ak budeš mať sex každý 2-3 deň tak je jedno či sleduješ plodné dni lebo sa do toho skrátka musíš trafiť. Ak sa snažíte už dlho tak si skôr kúp ovulačné testy aby si zistila kedy presne ovulácia prebieha.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala nehodu, kedy mi povedali, že deti nebudem mať a tak sme začali stavať dom.
V čase keď som robila s chemikáliami, zbíjačkou, kladivom a ktovie čím som zistila, že som tehotná 😃 Vôbec by ma to nenapadlo. Takže keď to má prísť, príde, neboj ❤️ Držím palce ❤️