Ahojte chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s tabletkami femibion...pomohli vám ? 🙂 🙂
mne to nepomohlo ani babam co boli so mnou na izbe 😒
v Nemecku robili test na tehotenske vit. a bohvie ako nedopadol zo 6 bol az 4,najlepsie dopadol centrum materna,le tiez to nebol ziadny zazrak 😉 Myslim si,ze je to len dobry biznis,uplne staci klasicka kys. listova...
@2_ika_2 ahoj ja to beriem uz 6 mesiac a su dobre spokojna som snimi
@2_ika_2 ahoj ... ja som femibion nebrala aj ked mi ho lekarka odporučila ... ja som brala Calibrum Baby Plan a kyselinu listovu a toto ma naštartovalo a po roku a pol sme počali konečne bábo a presne ten istý scenár sa zopakoval aj pri druhom bábu .... brala sm kyselinu listovu a Calibrum a po roku a pol som znova otehotnela ... samozrejme, že dovtedy sme to skúšali "naprírodno" bez čohokoľvek až po nejakom roku nám lekárka nakázala tieto tabletky a pre partnera vitamín E na vitalitu "žubrienok"
ahoj, pri prvom otehotneni som zacala brat Femibion, no zial nedopadlo tehotenstvo dobre... o mimi som prisla...
teraz, pri druhom tehu som sa rozhodla nebrat ziadne vitaminy, nic... snazim sa stravovat zdravo, prisun zeleniny, ovocia... 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
len tu najlepsiu...myslim ze je dobry...beriem ho...🙂