Pomohli vám otehotnieť bylinky?

kukuckalucia
4. okt 2014

Ahojte. Pozna niekto pani liecitelku Miladu Ivankovu z Vranova Pomohla Vam bylinkami? Mate prosim Vas na nu telefonicky kontakt? Nemozem v googli najst kontakt na tuto pani liecitelku. Citala som o nej vela, ze pomaha aj neplodnym parom, tak chceme skusit. Dakujem.

zuzana172
4. okt 2014

nepoznam, ale nam pomohol Femigard, po dvoch rokoch skusania a poradili sme 4x dalej a okrem 1 paru (u nich je to zlozitejsie) pomohol aj tam...tak neviem ci to bol placebo efekt alebo co ale pomohlo... 🙂

katkaolejka
5. okt 2014

Ahoj, tiež nepoznám, aj my sa s mužom už dlhšie snažíme o druhé bábo, gynekologička mi poradila nový prípravok GS Mimistar, ktorý okrem inositolu a kys. listovej obsahuje vitamíny aj minerály, ktorých kombinácia pomáha otehotnieť, odporúčajú to aj pre "dlhodobé snažilky" aj tie, čo už chodia do centier, tak vyskúšaj, ja už ho beriem 🙂 a držím veľmi palce 🙂

moo
8. okt 2014

my sme boli tiež u jednej pani... a aj ked sme boli boaja ok mužovi dala kotivčník a ja som brala tiež výživové doplnky.... mimistar je dobrá volba 😉

kaci311
11. okt 2014

Mne pomohol INOFOLIC, odporúčam!!!

lucy1311
8. aug 2019

@kukuckalucia mne pomohla p.Kopacova z Vrboveho. Anovulacne cykly, uzivala som caj z vitexu jahnacieho, uz je dostat aj tabletkovy plus merala som bazalnu teplotu. Po 3 rokoch snazenia za 3 mes. sme boli tehu 🙂. A uz ide do skoly 🙂)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre