Ahojte žienky, pomohli Vám kvapky gynex pri snažením o bábetko ? 😇 mate skúsenosť? ďakujem
U mňa zabrali v kombinácii s inofolicom. Po 4 mesiacoch užívania.
Mne pravdepodobne pomohli, nestihla som ani dobrať. Určite stojí aspoň za vyskúšanie, držím prsty.
Mne velmi pomohol upravit cyklus, tym padom som teda aj potom otehotnela..
@roja01 kurach??
@stellarstar 2 kúrami myslim spotrebovanie 2 celych flasticiek Gynex kvapiek.
Mne nie
Nie, ale ja mam pravidelny cyklus. Gynex skor funguje ze upravuje cyklus a preto sa skor zadari.
Mne upravili cyklus a na druhý mesiac pozitívne tehu testy.
Gynex napomaha k uprave cyklu a stabilizaciu hormonalnej sustavy,ale kedze na oplodnenie vajicka je dolezitych vela faktorov,netreba do toho vkladat nadej,ze len vdaka gynexu otehotniem.Moze sa zadarit a vobec nemusi.
Mne osobne nepomohli lebo potom našli chybu a k tomu už gynex kvapky nepomôžu ale to nemusí byt váš prípad 🙂
Aj mne pomohli v kombinácii s chlorellou a jačmeňom😉
Len pozor, ak neúspech v otehotnením zapríčinený endometriozou, tam sa gynex neodporúča… Čiže je dôležité ci je tato choroba prítomná. Držím palce!
urcite pomohlo 🙂 uzivala som gynex a inofolic a momentalne som v tom 🤗😍
@kylie1983 ja mám 8mm endometriózu
Čiže si ich nemám ani kupovať ?
@maminka940 Neodporúča sa pri endometrioze lebo obsahuje alchemilku… Chceš otehotnieť?
@kylie1983 ano
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pocula som o jednej byvalej spolupracovnicke, ktora po 8 rocnom snazeni sa, po 2 vybranych kurach s kvapkami Gynex otehotnela.