Pomohli vám doplnky Inofolic a Folandrol pri otehotnení?

lenockago
4. aug 2024

Ahojte mate skusenosti s tymito doplnkami o snahu pocatia babatka? Zafungovalo to u niekoho?

petronela1985
4. aug 2024

@lenockago brala som Inofolic, manžel Folandrol. Nepomohlo u nás.

lakebabe
4. aug 2024

@lenockago brali sme obaja dlho, nic z toho , po vysetreniach v CAR povedali, že to už nemáme brat , lebo testy z krvi mame ukážkové tak ze naco zbytocne

molkapolka
4. aug 2024

My sme to brali pred 8r s manzelom,ja s PCO vajecnikmi..brali sme cca 5m a otehotnela som.

patriciaa_
4. aug 2024

@lenockago my sme brali s manželom 5 mesiacov nepomohlo, tak sme si to teraz vysadili ☺️ ale u vás to môže byť samozrejme iné, my sme to dostali na odporúčanie po spermiograme...

lenockago
autor
6. aug 2024

@patriciaa_ ako dlho ste sa snazili ze ste isli na spermiogram?

patriciaa_
6. aug 2024

@lenockago my sme po pol roku čakali bábo v 8tt ale skončilo potratom snažili sme sa ďalší rok a nič takže teda rok po potrate sme išli na reprodukcnu alergoimunologiu kde spravili manželovi aj spermiogram poslal nás cez výmenný lístok môj gynekológ. Alergolog nám podľa výsledkov ktoré boli dobre dal len inofolic a folandrol to su len vitamíny tak ze mame vyskúšať na pár mesiacov po 5tich sa nič nepodarilo tak som z vlastnej iniciatívy vysadila ide to brutál do peňazí a nejako prestávam veriť všetkému tomu okolo tak som si dala prestávku od akýchkoľvek doplnkov aj plánovania a iných veci... A vy koľko sa snažíte?
Držím vám palce ✨

lenockago
autor
6. aug 2024

@patriciaa_ my zatial len 3 mesiace ☺️

patriciaa_
6. aug 2024

@lenockago nasad si každopádne kyselinu listovú napr. Femibion alebo aj iné značky neviem síce koľko máte rokov ani či máš odsledovanu ovuláciu ale 3 mesiace je ešte fajn čas tak držím palce 🤞🏼💫

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre