Pomohli vám cviky Ľudmily Mojžišovej?

chocinela
23. feb 2015

caute baby, cviky mojzisovej cvicite niektora, alebo je to taka co jej pomohli?
Treba cvicit vsetkych 10 cvikov v jeden den?

zdena12345
24. feb 2015

@chocinela ja som cvicila a otehotnela som- nehovorim ze len preto ze som cvicila🙂 po 3 mes co sme sa ozaj snazili o babo. cvicila som uz predtym aj mojzisovu aj pilates pre tehotne a s prisposobenim aj po otehotneni- robilo to dobre na chrbticu. cvicila som tych 10 zakladnych a opakovala kazdy tak 20x asi 4x tyzdenne. neviem ci som to cvicila uplne idealne, lebo som to len tak sama podla navodu...aj ked nic ine, je to uzasne na chrbticu🙂

chocinela
autor
24. feb 2015

@zdena12345 takze si cvicila tri mesiace a potom si otehotnela? a cvicila si raz za den?

zdena12345
24. feb 2015

cvicila som asi aj4 mesiace. o babatko sme sa zacali naozaj snazit 3 mesiace. ano 1x denne. to ako je tam opisovane nebolo realne. aj tak to ako som cvicila zabralo pol hodinky aj viac

chocinela
autor
24. feb 2015

@zdena12345 a uzivala si aj niake tabletky? alebo pila caje?

zdena12345
24. feb 2015

@chocinela vymenujem rovno vsetko

alchemilku ale iba prvu polovicu cyklu- vyvolavala mi krce maternice a to nie je dobre na uhniezdenie. tiez pred porodom som ju zacala pit a tam boli tie kontrakcie uplne jasne🙂

kys.listovu- ale iba tak 1/2 az 1/3 davky lebo som z nej mala strasne bolestive prsia

snazila som sa zdravsie stravovat, vela ovocia a zeleniny aj pocas tehotenstva, ziadny alkohol...
to iste partner a este moj bral aj vit E, ziadne horuce sprchy...

cvicenie pilates a mojzisovu- to som aj pocas tehotenstva

vedela som kedy mam plodne dni takze sme sex. aktivitu sustredili na toto pbdobie

uz ma nic viac nenapada. akurat potom pred porodom malinove a alchemilkove caje.
kedze som mala problematicke tehotenstvo brala som este prve 3 mes lieky na podporu gravidity a ku koncu infuzky koly kontrakciam

chocinela
autor
24. feb 2015

@zdena12345 ja pijem no vlastne som zacala pit caj mojzisovej, a uzivam fertilcare, a zacala som cvicit mojzisovu. plus si meriam bazalnu teplotu. aj ked tej celkom este nerozumiem napriklad dnes som mala teplotu 36,36 C, neviem ci to je vhodny cas na oplodnenie alebo cakat ked sa zvysi.

vivienvill
8. apr 2015

Ahojte,
mám k dispozícii DVD Metoda Ludmily Mojžišové. Ak by mal niekto záujem, ozvite sa 🙂

leren1
30. jan 2016

@vivienvill este aktualne ?

alfaaomega
11. máj 2016

Ahojte ak ma niekto zaujem predam #caj_mojzisova_na_podporu_otehotnenia. Zloženie: Ruža šípová, Materina dúška, Pamajorán, Hluchavka kvet, Rumanček, Čakanka, Stavikrv, Rebríček, Skorocel. Cena 7 eur

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre