Pomohla vám zavádzanie menštruačného kalíška po styku k otehotneniu?

sparkling
28. aug 2019

Ahojte, nenasla som tu zatial taku temu, ak tu taka je, tak sa ospravedlnujem a prosim o nasmerovanie. Chcela by som sa spytat, ci ste niektora pri snazeni sa o babatko vyuzili pomoc menstruacneho kalisku. Na nete som sa docitala, ze ho treba zaviest po styku, ze sa vtedy zvysuju sance na otehotnenie, pretoze spermie sa dlhsi cas drzia priamo pri krcku. Ak mate niektora skusenosti, prosim sem s nimi 🙂 dakujem

kuravesele
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sparkling
autor
29. aug 2019

@kuravesele ano mas pravdu, len niekedy sa mozno jedari vystihnut spravny moment 🙂 zaujimalo ma len, ci to niekto skusal

pdlenka
29. aug 2019

Ja síce nemám skúsenosti s menštruačným kalíškom ,ale ja som si napríklad po milovaní dávala hore nohy buď som si ich oprela o stenu, alebo som si dala vankúš pod zadok aby to hneď zo mňa všetko nevytieklo. Snažili sme sa 3 mesiace ale v konečnom dôsledku mi to možno aj pomohlo vzhľadom na to že v utorok mám už termín pôrodu. 😀

sparkling
autor
29. aug 2019

@pdlenka tak drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo 😉

jankja
2. sep 2019

@sparkling presne toto som sa docitala aj ja.... aj som to v jeden mesiac vyskusala.... a samozrejme nic... citala som aj take vyjadrenia lekarov, ze kadejako stojky a pod.su uplne zbytocne... staci si po styku polhodky polezat a vraj to co ma sa dostane tam kde ma.... ze drzat to tam dlhsiu domu aj tak nema zmysel....

ladybug6
3. sep 2019

@sparkling ahoj, kalisok používam na to na čo je pôvodné urceny, ja by som neriskovala na tvojom mieste takéto experimenty. Treba to nechať na prirodu a ako píšu baby radšej polezat alebo vyložiť nohy, náhodou sa ti tam spraví nejaká infekcia alebo čo. Držím palce aby to čo najskôr vyšlo 😉

hennyinnsbruck
3. sep 2019

@sparkling držať sa tam môžu aj týždeň, ale keď si spermoska Nedoplava sama kam ma, nepomôže ti ani 5 kaliskov...
Aj stojky a všetky triky sú bludy... 😉

Užívajte si milovanie neboj pride to 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre