Pomohla vam materská kašička?

12. jan 2022

Dievčatá, užívali ste túto materskú kašičku a príp. pomohla vám, alebo je na nič 😔? Ďakujem 🤗

nique
12. jan 2022

Uprimne, ja som vyskusala vsetko mozne. Snazili sme sa 6 rokov. Pre mna strateny cas, peniaze a opakovane sklamanie, ked prisla MS. Pomohlo az IVF. Podarilo sa na prvykrat. Druhe dieta prislo potom uz necakane a same.
Drzim palce, aby sa to co najskor podarilo.

janickamalicka1988
12. jan 2022

Ahoj, ja si davam akurat 20dennu kuru, zatial ti neviem povedat ci pomohla ci nie…. Ublizit nemoze pokial nemas alergiu, ale ak chces skusat, urcite si nekupuj taketo kadejake tabletky, ani prasky a miesane kasicky v kadecom. Pokukaj po okoli, ci niekde nepredavaju vcelie vyrobky a urcite siahni po cerstvej kasicke ktoru predavaju v injekcnej striekacke a musi byt uskladnovana v chladnicke. Uziva sa 0,5-1ml denne nalacno 3minuty pod jazyk a pol hodiny potom nesmies jest, ale pozor, aby si si ju davkovala na nekovove lyzicky. Kov znehodnocuje kasicku. A muz ma zase trudie mlieko, je taktiez cerstve, ale to sa musi uchovavat v mraziaku a rano naskrabat lyzicku. Tam vysledky este tiez nevieme, ale smial sa, ze ma odvtedy chut sa viac tulit 😂😂😂😂 Mne teraz konci 20denna kura, ale davala som si len 0,5ml, po prestavke zacnem brat 1ml. V striekacke inak byva 10ml tj 10-20davok.
Vela ludom to pomohlo co som citala, ale nemusi to byt hned a myslim, ze ak nepomoze priamo k otehotneniu, pomoze mozno inym vnutornym veciam, ja sa napriklad citim kludnejsia 😀 ale byt tebou vsadila by som na tuto cerstvu ak uz chces skusat 😘 drzim palce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre