Dievčatá, užívali ste túto materskú kašičku a príp. pomohla vám, alebo je na nič 😔? Ďakujem 🤗
Ahoj, ja si davam akurat 20dennu kuru, zatial ti neviem povedat ci pomohla ci nie…. Ublizit nemoze pokial nemas alergiu, ale ak chces skusat, urcite si nekupuj taketo kadejake tabletky, ani prasky a miesane kasicky v kadecom. Pokukaj po okoli, ci niekde nepredavaju vcelie vyrobky a urcite siahni po cerstvej kasicke ktoru predavaju v injekcnej striekacke a musi byt uskladnovana v chladnicke. Uziva sa 0,5-1ml denne nalacno 3minuty pod jazyk a pol hodiny potom nesmies jest, ale pozor, aby si si ju davkovala na nekovove lyzicky. Kov znehodnocuje kasicku. A muz ma zase trudie mlieko, je taktiez cerstve, ale to sa musi uchovavat v mraziaku a rano naskrabat lyzicku. Tam vysledky este tiez nevieme, ale smial sa, ze ma odvtedy chut sa viac tulit 😂😂😂😂 Mne teraz konci 20denna kura, ale davala som si len 0,5ml, po prestavke zacnem brat 1ml. V striekacke inak byva 10ml tj 10-20davok.
Vela ludom to pomohlo co som citala, ale nemusi to byt hned a myslim, ze ak nepomoze priamo k otehotneniu, pomoze mozno inym vnutornym veciam, ja sa napriklad citim kludnejsia 😀 ale byt tebou vsadila by som na tuto cerstvu ak uz chces skusat 😘 drzim palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Uprimne, ja som vyskusala vsetko mozne. Snazili sme sa 6 rokov. Pre mna strateny cas, peniaze a opakovane sklamanie, ked prisla MS. Pomohlo az IVF. Podarilo sa na prvykrat. Druhe dieta prislo potom uz necakane a same.
Drzim palce, aby sa to co najskor podarilo.