Pomohla vám Maca peruánska pri snažení sa o dieťatko?

nelly1412
5. máj 2020

Ahojte baby 🙂
Prosim o radu. Mate skusenosti niektora s macou peruanskou ? Pomohla niektorej ? A ak zabrala ako dlho ste ju uzivali ? Velmi pekne dakujem za odpoved ;)

spajki
6. máj 2020

@nelly1412 ahoj my sme s muzom uzivali macu plus kotvicnik a myslim ze to zabralo...uzivali sme to cca 2 az 3mesiace uz neviem presne..isli sme na dovolenku a ked sme prisli o par tyzdnov som otehotnela...drzim palce

sashka22
6. máj 2020

@nelly1412 ja som ju tiež užívala a do dvoch mesiacov tehu. Keď som si ju raz dala, už mi z nej zostalo zle a bolo to 🙂 pri prvom sme sa snažili 5 rokov a teraz pri druhom pol roka s tým, že som užívala Macu a používali sme aj lubri. gél na podporu počatia. Držím palce!

nelly1412
autor
6. máj 2020

@spajki dakujem krasne ;) velmi si cenim tvoju odpoved 🙂

nelly1412
autor
6. máj 2020

@sashka22 ahoj 🙂 no ja som potratila cca pred 3 rokmi a odvtedy sa nam nedari ... ale sme v poriadku obaja ( su tam male vykyvy ale inak vsetko ok ) ... a som citala ze maca fakt zabera tak som chcela vediet ze ci naozaj dakomu pomohla 🙂 velmi pekne ti dakujem za odpoved

danulienka78
6. máj 2020

Môj manžel ju užíval a asi nám pomohla pri dvoch tehu

nelly1412
autor
6. máj 2020

@danulienka78 ahoj 🙂 u nas ju uzivam sice len ja ale ak ma zabrat tak hadam zaberie 🙂 a dakujem velmi pekne za odpoved

sashka22
7. máj 2020

@nelly1412 prajem Ti, aby ste si čoskoro aj vy doma mojkali svoje bábätko ❤️ veľmi držím palce!

nelly1412
autor
7. máj 2020

@sashka22 dakujeme velmi pekne 🥰 velmi si cenim tvoje slova ❤

misa11111
12. máj 2020

Ja som si kúpila inofolic a manželovi maca, ešte pijem alchemilkovi čaj na odporúčanie lekára, vraj som v poriadku povedal gynekológ tak uvidíme, tiež som potratila pred dvoma rokmi, ale snažíme sa len rok.
Nechcela som byť na svadbe tehotná 😏nemala som to odkladať 🥴čo už.

nelly1412
autor
12. máj 2020

@misa11111 ahoj 😊dakujem pekne 🙂 a ako dlho uzivate ? To ma mrzi ze si prisla o babatko ale isto sa vam coskoro zadari 🥰

evaachesa
12. máj 2020

@nelly1412 mojmu muzovi pomohla zlepsit spermiogram 🙂 este mi ostalo jedno nove balenie maca advance ak by si mala zaujem 🙂

misa11111
13. máj 2020

@nelly1412 no dúfam, no len týždeň berieme tak uvidíme či to pomôže 😊

lenca3
13. máj 2020

@nelly1412 ahoj ja som brala inofolic a muz macu a po 5 mesiacoch sa nam podarilo, takze drzim palce aby sa zadarilo cim skor 🙂

misa11111
13. máj 2020

@lenca3 vážne? Aj mi berieme tak som zvedavá

lenca3
13. máj 2020

@misa11111 nam to odporucila moja gynda, tak sme skusili a teraz cakam na termin vyvolavacky, kedze tomu nasmu zazraku sa nechce ist von.. 🙂

misa11111
13. máj 2020

@lenca3 aj mne to odporučil 😊.
Tak len veľa zdravíčka 😉

lenca3
13. máj 2020

@misa11111 dakujem a vam drzim palce nech sa radujete cim skor 🙂

nelly1412
autor
13. máj 2020

@lenca3 jeeej no to je super 🥰 tak to gratulujem 🙏 nech ste zdrawucky 😉 no ja som citala ze je dobra aj pre mna aj pre nho. Tak skusame 😉 po potrate smw nedavno skusili umele ale nevislo to a kedze bola na,svete takato pliaga ako korona tak sme si povedali ze ba vklad pockame ale ze to skusime aspon prirodnou cestou.

nelly1412
autor
13. máj 2020

@evaachesa jeeeej dakujem velmi pekne. Nieze by som odmietala ale my pouzivame prasok. Ale ak ponuknes v skupine isto ti bude nejaka babulka povdacna 🙂 takze sa Vam zadarilo ?

nelly1412
autor
13. máj 2020

@misa11111 nebooooj treba verit a ono to vyjde 🙏 aj ja beriem len tak cca 2tyzdne takze mozno si spolocne napiseme ze to vyslo 😉 velmi prajem kazdej snazilke kedze viem aky je to pocit sa nevediet dockat toho krasneho zazraku 🥰

misa11111
13. máj 2020

@nelly1412 a hlavne donosiť.. Vždy budem mať v sebe strach aby som o to neprišla ako pred dvoma rokmi rokmi, no ale áno treba veriť 😉

nelly1412
autor
14. máj 2020

@misa11111 no to ano. Ved ja som ani na umele radsej nesla cez koronu len aby sa volaco nestalo ( prvy vklad mi nevysiel ) ... a tak sme sa rozhodli aspon prirodnou cestou...

sara92
20. máj 2020

Ahojte dievčatá.Mám na predaj Macu Forte od spoločnosti Kiwu Wuki,prášok,koncentrát 4:1 (použila som len dve odmerky)..balenie je 250g.Kúpila som ju za 21€,predám za 15€.Exp.31.07.2020.Ak máte zaujem,napíšte správu,dohodneme sa 🙂

lienka_9
17. máj 2021

Co prosim vás znamená extrakt 4:1??

danny173
2. dec 2022

Ja som začala brať v polovici cyklu, prišla ms a potom ďalší celý cyklus a už neprišla 😊 Nedarilo sa tri mesiace, tak reku ze skúsim. Ale ja som brala femibion, zinok sem tam a potom tu Macu a partner zinok, céčko, a Macu 2x denne. Ja jednu. Ale veľa som o tom čítala, a keď som si ju nasadila, nejakým spôsobom som si vtkla do hlavy, že to určite vyjde, ved to vyšlo toľkým babam presne tak isto, že jedna ms a potom nič. No a presne tak aj bolo 😊 Tak neviem, ci to bola maca, ci čas (podarilo sa na 4.mesiac od snaženia) alebo len moja pozitívna psychika. Možno všetko dokopy, a už som v 10.tyzdni. Mala som Macu od Advance. Neviem, ci je červená, ci čierna, nestudovala som to. Takze držím palce 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre