Ahojte baby 🙂
Prosim o radu. Mate skusenosti niektora s macou peruanskou ? Pomohla niektorej ? A ak zabrala ako dlho ste ju uzivali ? Velmi pekne dakujem za odpoved ;)
Môj manžel ju užíval a asi nám pomohla pri dvoch tehu
@danulienka78 ahoj 🙂 u nas ju uzivam sice len ja ale ak ma zabrat tak hadam zaberie 🙂 a dakujem velmi pekne za odpoved
Ja som si kúpila inofolic a manželovi maca, ešte pijem alchemilkovi čaj na odporúčanie lekára, vraj som v poriadku povedal gynekológ tak uvidíme, tiež som potratila pred dvoma rokmi, ale snažíme sa len rok.
Nechcela som byť na svadbe tehotná 😏nemala som to odkladať 🥴čo už.
@lenca3 jeeej no to je super 🥰 tak to gratulujem 🙏 nech ste zdrawucky 😉 no ja som citala ze je dobra aj pre mna aj pre nho. Tak skusame 😉 po potrate smw nedavno skusili umele ale nevislo to a kedze bola na,svete takato pliaga ako korona tak sme si povedali ze ba vklad pockame ale ze to skusime aspon prirodnou cestou.
Ahojte dievčatá.Mám na predaj Macu Forte od spoločnosti Kiwu Wuki,prášok,koncentrát 4:1 (použila som len dve odmerky)..balenie je 250g.Kúpila som ju za 21€,predám za 15€.Exp.31.07.2020.Ak máte zaujem,napíšte správu,dohodneme sa 🙂
Ja som začala brať v polovici cyklu, prišla ms a potom ďalší celý cyklus a už neprišla 😊 Nedarilo sa tri mesiace, tak reku ze skúsim. Ale ja som brala femibion, zinok sem tam a potom tu Macu a partner zinok, céčko, a Macu 2x denne. Ja jednu. Ale veľa som o tom čítala, a keď som si ju nasadila, nejakým spôsobom som si vtkla do hlavy, že to určite vyjde, ved to vyšlo toľkým babam presne tak isto, že jedna ms a potom nič. No a presne tak aj bolo 😊 Tak neviem, ci to bola maca, ci čas (podarilo sa na 4.mesiac od snaženia) alebo len moja pozitívna psychika. Možno všetko dokopy, a už som v 10.tyzdni. Mala som Macu od Advance. Neviem, ci je červená, ci čierna, nestudovala som to. Takze držím palce 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nelly1412 ahoj my sme s muzom uzivali macu plus kotvicnik a myslim ze to zabralo...uzivali sme to cca 2 az 3mesiace uz neviem presne..isli sme na dovolenku a ked sme prisli o par tyzdnov som otehotnela...drzim palce