Pomohla vam kyselina listova ked ste chceli otehotniet?
@ki_ki2 tak mam skusit napr alechemilk. caj? Nechcem zatial nic take extra z lekarne. Chcela by som takto prv skusit
ak sa snazite a chces pre dobry pocit nieco brat, tak urcite tu kys.listovu a mozete pit kotvicnikovy caj, ty aj partner, prekrvi vsetko co k robeniu deti treba
Ja som pred otehotnením pila čaj z alchemilky.. a pomohol..
Nie.Ved ona nema ako pomoct,je to podpora pre zdravie plodu nijako nezvysuje sancu otehotniet.
@nina3110 ako casto ste ho pili? Od skoncenia MS do ovulacie?
Áno každý deň jedna šálka..
@nina3110 po akom case ste otehotneli?
Mne kvapky gynex plus Femibion 1
Asi tak 2 mesiace som to pila..
@nina3110 myslite, ze to mozem zacat pit aj teraz, kec mi skoncila MS? Nerozhadze mi to cyklus?
Ja som ho pila od ms až po ovulaciu.. ďalej sa neodporúča piť.. potom som opäť začala až po ďalšej ms
Kyselina listova ti vyslovene nepomoze, ale vitaminy pri snazeni su dobra vec, tiez som ich brala a nedam na ne dopustit, pretoze aspon ti zaistia, ze ked otehotnies, tak dietatko od prveho dna bude mat vsetko co potrebuje a nebude mu vobec nic chybat. Ja som tak brala Femibion, lebo zlozenim sa mi zdal naj 🙂
@marylinmary mošte mi prosím napisat nazof tich vitamínov presne ďakujem pekne
@jasimina uzivala som Femibion, vyssie som to pisala, ci chces vediet presne jeho zlozenie co obsahuje? Ake vitaminy? 🙂
@marylinmary Ďakujem krásne uš som preštudovala no nechávam to na čas kedi to príde samo správny čas nechcem zatiaľ užívať nič
@jasimina tak vitaminy su podla mna fajn aj pri snazeni aj v tehotenstve, tym by si neublizila ani sebe a ani babatku keby sa postastilo, ale tak je to na tebe, ja som si sama na sebe vyskusala ze maju zmysel 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nie a nemá ti ani ako pomôcť otehotnieť . Kyselina sa berie počas snaženia na to aby si jej mala dostatok keď otehotnieš , aby bábo nemalo razstepi atď .