Ahoj! Pomohla niektorej z Vás bylinkárka Anna Kopáčová z Vrbového k otehotneniu? 🙏🏻
Nie, ja osobne ani nechápem prečo sa stále volá bylinkarka 🤷🏻♀️ prišla som tam, ledva som vošla vo dverí a naordinovala mi vit C,D,E, Wobenzym a nejaký obklad z vína a octu 😂 a vybavené. A poznám tak ďalšie dve kamošky čo dopadli takto isto.
Ale pomohli nám v CAR 😊
ani nam nie...
Lekari v CAR pomohli
Nie.. Tie rady radsej nebudem komentovať
Tiež som mala podobnú skúsenosť, myslela som, že mi dá nejaké svoje namiešané bylinky, ale nedala. Z čajov mi odporučila piť Gynastan, ktorý bežne dostať kúpiť v lekárni a tiež tie obklady, ktoré je naozaj nereálne praktizovať...ja som jej vravela, ktoré vitamíny užívam a na tie mi iba povedala, ktoré užívať a ktoré nie a potom ešte nejaké tipy, čomu sa vyvarovať v tehotenstve...pravdupovediac, čakala som viac...
@karolinka82 presne toto aj mne a také fantasmagorie že keď otehotnim dať všetky elektronické zariadenia z domu, že nemôžem byť v miestnosti s tv ntb ani mobilom 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ išla som odtiaľ s veľmi zmiešanými pocitmi naozaj
@len_nig mne tiez to iste, aj tie polkilove obklady na bruchu.. Len nechapala, ako mozem vedieť, ze mam ovulaciu, som vysvetlovala, ze chodim na folikulometriu, nevedela, co to je.. A ze preco som sa dala ockovat, ze to sposobuje neplodnost.. Sprchovat sa dole raz za 3 dni a k tomu tie rady okoloeste.. Neopovazujem sa ju nejak dehonestovat, urcite vela zenam pomohla, ale uz to nie je moc prispôsobené tejto dobe..
@vladka276 ale co som si zobrala z jej odporúčaní, ze co mi vydrzalo aj v dalsich mesiacoch, caj gynastan, potom som to pila len prvych 14 dni cyklu, aj cistu alchemilku, ale 1x denne, vitamin E kazala mi 400, ked som dobrala davala som si len 100ku..v auguste som tam bola, vcera som si nasla ciarku, este sa bojim tesit.. Len neviem, nakolko to môžem pripísať tymto radam, lebo k tomu som si pridala dalsie kroky uz podla seba.. Alebo to Pan Boh tak jednoducho chce, že teraz a nic z toho k tomu nepomohlo..
@petkasaurus očkovanie spôsobuje neplodnosť? To ma odkiaľ? Poznám ženy, ktoré su očkovane a sú tehotné... Dokonca jednu, čo mala problém otehotnieť dlho a akurát po očkovaní bum🙂tehotna
@huginko ja som tiez konecne otehotnela a som ockovana
@petkasaurus tiež som očkovaná.... Aj mne kázala vit E 400 dva x denne.... Čistú kys. listovú.... Čaj Gynastan.... A aj obklad.... A tiež, že neumyvat sa dolu, nechať vodu len stekať 🤦🏻♀️🙈🤷🏻♀️. Mňa čaká v januári laparoskopia.... Povedala mi, že v žiadnom prípade na to nemám ísť.... Tiež mám zmiešané pocity.... Išla som tam, lebo to mám blízko a topiaci sa aj slamky chytá 😐😏....
Každopádne, tebe držím palce, nech všetko dobre dopadne 🙏🏻🍀
uff baby… tak aspon viem, ze za touto bylinkarkou nepridem. tiez som si to predstavovala, ze da namiesane caje a bylinky na obklady a nie tieto rady, co si clovek lepsie aj na nete najde..
@vladka276 Mna tiez caka laparoskopia, len kvoli covidu sa mi stale posuva termin, tak som navstevila tuto bylinkarku. Vsetko co si opisala povedala aj mne... Mam z toho vsetkeho velmi zmiesane pocity, neviem co si mam o tom celom mysliet 👀 Hlavne aj to co opisuje @len_nig - pocitace zamknut na 9 mesiacov do izby, neotvarat tu izbu v ziadnom pripade... hlavne ked laptop patri nevyhnutne k mojemu kazdodennemu pracovnemu zivotu. A vsetko dalsie co vlastne nemam robit ked otehotniem, absolutne nechodit do prace, pretoze potrat sem, potrat tam, nikomu nic nehovorit, urieknu vas... Asi by som skoncila velmi skoro na psychiatrii. Takto si teda tehotenstvo nepredstavujem 😏
Mne pomohol caj z jej knihy
@kosatka123 môžete povedať aký caj?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne áno . Rok nič potom sme boli u nej a do 3 týždňov som bola tehotná. A určite to bolo aj viac aspektov (zmena práce) atď.