Pomohla vám akupuktúra na otehotnenie?

8. okt 2024

Pomohla vam akupuktura na otehotnenie,?

lilyianka
8. okt 2024

Nie

dorottka
8. okt 2024

Neriesila som sice otehotnenie, ale mne pomohla a velmi. A nie, ziadne placebo. Ale treba si vazne vybrat dobreho “majstra”. Moja akupunkturistka je aj moja obvodna lekarka a mam teda istotu, ze sa fakt vyzna.

demodun
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tundra
9. okt 2024

@autorka chodim na akupunkturu,niekolko rokov aj s manzelkou.TCM ma sirokospektralny zaber a ano,da sa cielene podporit akupunkturou otehotnenie.Tu si precitaj viac.
https://www.tcm-jammal.ch/akupunktur-kinderwuns...

banalu
9. okt 2024

Zalezi asi kde je problem. Ja som mala problem so zrazanlivostou krvi ako tinedzer a mne pomohla az akupunktura. Roky do mna pchali lieky, nevedeli prist na to kde mi dosticky miznu.
Potom ma mama vzala na akupunkturu, chodila som tam 6 mesiacov, stalo to cez 10.000 sk, co bolo vtedy kopa penazi, ale od vtedy mam vzdy dosticky nad hranicou, a to uz bude 20 rokov.
Moj hematolog vtedy nechapal co sa deje, preco sa mi zrazu zlepsuje stav, mama mu o tom nepovedala, bala sa vysmechu z jeho strany, stacilo jej, ze je ja som ok.
Ale predpokladam, ze pri niektorych dg nepomoze k uplnemu vyzdraveniu.

ik70
9. okt 2024

Áno, poznám dve dievčatá ktoré nemohli otehotniet niekoľko rokov, už boli zúfalé a len tak mi to mimochodom spomenuli a ja som im odporučila jednu Thajčanku "Pim" z Hrnčiarového pri Starej Turej. A čuduj sa svete po niekolkých sedení u nej sa im podarilo otehotnieť. Ona lieči pomocou akupunktúri aj rôzne iné ochorenia. Chodia k nej ludia aj zďaleka aj BA aj zo Žiliny. Za jedno sedenie som naposledy cca pred rokom platila 10€. Kolko platia iný a kolko sa platí teraz to neviem.

tundra
9. okt 2024

@ik70 hodinova terapia vo Švajciarsku 129fr,terminy na 6 mesiacov dopredu obsadene.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre