Babulky, pomohli vám nejaké tabletky alebo nejaké účinné veci na pomoc pri otehotneni? Mate niektorá nejakú fakt výbornú skúsenosť s niecim takým? 😊
@janulik_95 kvapky gynex
Skus kyselinu listovú a čaj z alchemilky
@bbebe to ti až tak pomohlo? 🙂 super vyskúšam teda 🙂
caj baby radnickej..ja som pila ani nie mesiac a uz som bola tehu 😉 ale u mna bol problem myom,ktory mi branil uchyteniu vajicka..a ked isiel po rokoch von,ani jazvy sa mi nestihli zahojit riadne 😀 ale tym cajom nic nepokazis,nestoji vela,len je dost horky..
Ja som si dala alchemilkovy čaj a podarilo sa hneď na prvý sup a to som v ten deň nemala ani ovulaciu 🥰
Ja som tiez pila inofolic a hned sa zadarilo
@janulik_95 u mňa hneď zabral inofolic + kyselina listová + čaj z alchemilky
@viikkki ja som alchemilkovy čaj pila asi 3 roky skrz bolestivé krámy to bolo jediné čo mi zabralo 🙂 vďaka bohu za ten čaj 🙏
@rarara88 ďakujem čaj pijem, kyselinu listovú mam tiež ešte kúpim inofolic a môžme ísť plodit deti 😂😂
@janulik_95 ja tak isto inofolic a hneď, predtým rok a pol nič a ešte priateľ bral ak chceš zostalo mi 16 sáčkov ja som využila iba 2 a podarilo sa ( a saciky sa mi v peňaženke roztrhli o zips)
Inofolic no... Len aby ti nepredložil cyklus ako 80 % žien. Ja som brala dva mesiace a som vysadila.
Baby a to užívate ten inofolic len tak ? Ze žiadne problémy ani nic ? Na odporúčanie lekára ci len tak samy od seba?
@viikkki a ako sa dá otehotnieť mimo ovulácie?
Mne inofolic odporučil lekár, ale mne cyklus dodrbal.
Dlhé cykly, pms skoro po celý mesiac. Hrôza des.
@veronika1234512345 ja len tak , ze často čítam ,ze ho ženy beru .. tak ci to “treba” keď sme sa teraz začali snažiť , cyklus mám pomerne pravidelný , hormonálny profil (robený cez MS) v poriadku a žiadne zdravotné problémy (o kt.by sme vedeli) , zatiaľ beriem len kyselinu l. tak sa zaujímam 🙂
@veronika1234512345 spermie vydržia 3-5 dní čakať na vajíčko pred ovulaciou 😊
@veronika1234512345 a oplodnit s dá aj 24hod po ovulacií
@viikkki tak si to zle sformulovala.
Pretoze otehotnieť sa dá výlučne, keď žena ovuluje.
Ci spermie prežijú a dočkajú sa vajíčka je otázne. Ale bez ovu nie je vajíčko 😉
@sisa0818 ak máš dobre výsledky podľa mňa zbytočne ho budeš brat 😉
Kyselina listová je super a keď máš ovuláciu tak nič viac netreba.
@janulik_95 nie je to az take ruzove s inofolicom, riadne dráhy a pribrala som 5kg z neho 🙄 4 mesiace som ho brala a poslednom mesiaci mi prisli kramy o 16 dni neskôr, takze bolo sklamanie ..gynex tak isto, stoji 17 eur tusim a nic nepomohlo..alchemilku som tiez mala vraj sypana je lepšia ale nic z toho.. jediné co beriem stale je kys. listová. Teraz beriem od doktora clostilbegyt a pregnyl
@janulik_95 ja tak isto inofolic plus do toho iné veci ak máš záujem napíš správu a rozpisem ti, hneď prvý mesiac som si našla čiarky a to sme sa snažili rok a pol
@janulik_95 ja by som mala zaujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som pila Inofolic jeden mesiac a podarilo sa hned