Ahojte, s partnerom sa snazime o babo viac ako rok,uz sme absolvovali vyšetrenia v CAR s tym ze u mna je vsetko ok,len partner ma pomalsie spermie.som znechutena z pristupu lekarky z CAR,lebo nas hned tlaci do ivf.nic ine nam nevie odporucit.nemienim sa zmierit s tym ze sa nam neda inak pomoct.umele nechcem.on predsa ma dost spermii a ma aj pohyblive,neverim ze sa to neda zlepsit.preto vas prosim,mate s tym skusenosti?co pomohlo vasim partnerom zrýchliť spermie?podarilo sa niektorej otehotnieť aj s pomalymi spermiami? 🙂
Vraj za pomale spermie do velkej miery moze nespravny zivotny styl, sedava praca, malo pohybu. Ak sem spada, nech zacne troska sportovat.
tak tak... suhlasim s chantalkou86
My sme mali rovnaku diagnozu. Pomohol cestvy zeler pravidelne, viac pohybu, vitaminove doplnky pre muzov a vzdy do pol roka po zmene ziv.stylu sme ostali tehotni.... akze hlavu hore a drzim palce 🙂😉
MM bral profertil, potom folandrol, selen,zinok, vit e, vit c, macu a caj z kotvicnika. Aj sa to zlepsilo, otehotnela som po 6tich mesiacoch uzivania vitaminov, no bohuzial som v 10tt potratila. Odporucam skor aby ste isli k normalnemunurologovi a nie do centra, lebo niekedy si nahanaju iba klientov
@vcielka24 dakujem za povzbudenie🙂 a ten zeler si mu dala v polievke ci odstaveny? S tym mojim je to dost tazke odmieta zdrave veci,stavy vypije,dokonca aj folandrol vypil,ale ked mu spravim bylinkovy caj tak uz frfle 👏 vypije ho ale frfle.on je taky pocitacovy typ,sice robi manualne v praci,ale ked je doma nikam nechce ist sa prejst,len doma sedieť cumet na telku a pritom sa hra hry na notebooku a mobile.co s nim?
@zuzkass
A co je to lal?🙂
@jajoda no on ma ist k urologovi,tak uvidíme co mu ten povie.to mi je luto ze ste o babo prisli.odvtedy sa vam podarilo znova ci sa dalej snazite?
@sandrita124 jedna holka na modrom koniku 😂😂😂je skupina bojujeme so spermiogramom ...a tam sa tiez take prebera😉
@sandrita124 od kyretu sme 4 mesiace, vo vitaminovej kure pokracujeme a uz sa pomaly zacneme snazit
@sandrita124
On si to robil ako salat k hlavnemu jedlu... napriklad s mrkvou alebo cviklou.... ale jedol to fakt takmer denne...
@sandrita124 nasad priatelovi vitamin e,cecko,zinok a omega3 mastne kyseliny,uvidis ze to pomoze 🙂
🙂 uz mi davam asi 2 tyzdne vit.E,zinok a selen.uz viac ho nechcem dopovat😅 zle je to ze nechce prestat fajčiť a do toho popija 😔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na spermiogram ti mozno poradi tu na mk lal...a myslim ze sa da otehotniet uz otehotneli aj s horsimi spermiogramami...skus lal...