Ahojte, prosim ako rychlo vam klesalo hcg po biochemickom potrate ?
Mne klesa moc pomaly aj napriek menzesu
od 1.3 zo 191 //161// 110/ 71// a posledne 31.3 na 50:(
Rada by som bola uz na 0 nech sa mozeme znovu snazit.
Je tu niekto kto to mal podobne ?
Ďakujem
@monika_mt pretože treba mať najskôr hodnotu pod 10 ideálne 0 aby sa mohli snažiť znova? Ako by si to sama doma testovala že koľko má presne v krvi hcg? Aj mne doktor po MA sledoval krvou či klesá hcg dole lebo sa môže stať že zostalo niečo tam dole a je problém.. kvôli tomu sa to robí..
@mimuska328 ďakujem ♡
Mne klesalo velmi rychlo. Do menej ako tyzdna som bola na 0
ja som po dvoch MA a ani raz mi nebolo merane hcg z krvi
len sama som si testovala ci uz nemam pozitivny test
@lucia7933 Presne ja tak isto, 2x MA a raz biochemicke, a v zivote mi nikto nikdy nemeral hcg v krvi...Preto sa cudujem co tu zienky pisu, ze ich sledovali, merali hodnoty atd. Po normalnom potrate ok, este to by som chapala, ale po biochemickom?? Podla mna uplne zbytocne vysetrenia, bez nejakeho relevantneho dovodu.
Este by som dodala, ze pri opakovanych potratoch (nie biochemickych, ale realnych potratoch kde bola uz aj akcia srdca), tak treba predovsetkym hematologicke vysetrenie, aby sa predislo znovu zlemu scenaru.
https://najmama.aktuality.sk/clanok/248232/dve-...
Aj tu pisu, ze biochemicky potrat nema ziadny vplyv na dalsie tehotenstvo zeny a nie je dovod na to, aby zena nemohla hned po nom otehotniet.
@monika_mt tak ked mi to robil lekar asi mal dovod to sledovat (nepytala som sa preco a slo to velmi rychlo) a nepoucovala som ho, ze by sa to nemalo, lebo iny lekar to nerobi (co som ani nevedela). Netusim aky je na to lekarsky dovod - viem si len domysliet a viem si ich ako laik nejak odovodnit, ze mi to zmysel da. Celkovo som mala 4 vysledky hcg (2x pohotovost, 2x moj lekar)… toto nie je utocne co pisem, len ze toto naozaj ja ako laik zhodnotit neviem, ale dava mi to normalny zmysel 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No, v prvom rade preco si meriate hcg? Aku to ma vypovednu hodnotu? Biochemicky potrat je velmi casta zalezitost, deje sa velmi casto, drviva vacsina zien ani netusi, ze prekonalo biochemicky potrat, pokial sa zrovna netestovali tehotenskym testom. Tam nenastal ani vyvoj embria, nezacala srdcova cinnost. Takze nevidim dovod cakat aby ste sa mohli zase zacat snazit.