Baby keď ste sa snažili o bábätko tak po sexe ste si dali nohy hore čítala som že to pomáha ako ste to mali vy 😊
@sara_1 nerobila som stojky, hned som sla ma WC, pripadne do sprchy. A mam 2 deti 🙂
@martuska313 to hádam nemyslíš vážne...🙄😨
@deti95060810 preco by nemyslela? Normalne napr.samice mackovitych seliem to robia. Tak asi na tom nieco bude, urcite to nerobia preto, ze by sa o tom docitali na MK...
@deti95060810 myslim to vazne, normalne to mi dr. povedal a ano otehotnela som a niekolko krat stale s nestastnym koncom
My sme sa s mužom snažili skoro 6mes. A stále nič. Posledný mesiac som si dávala nohy hore na najekych 10-15min. A div sa svetu som otehotnela. Tak bude na tom niečo.
Je to pravda pomáha to 😁
Nám sa nedarilo 14 mesiacov, posledné tri mesiace mi to lekár odporučil, teda povedal že mi mám podložiť pod zadok vankúš a nemusia byť ani nohy hore. Tiež neísť hneď na wc. A podarilo sa 🙂
tak baby logika to podporuje - ak sa postavim, gravitacia pracuje proti - ale ak ostanem lezat, resp. zvysim panvu, tak gravitacia spolupracuje. jasne, ze len toto nie je dovod otehotnenia, ale mala pomoc ano.
na margo rady lekarky - keby tak zohladnovali lekari gravitaciu aj pri porode, bolo by to cool. ale tam sa na to az takto prirodzene a fyzikalne nepozeraju :(
Aj mne to pomohlo myslela som si ze je to blud 😂😂😂 A skúsila som a čuduj sa svete 2 čiarky jak hrom
@ariannazara tak to potom pravda bude viacej báb tu písalo že to pomáha aj že to Dr. odporúčajú musím to začať praktikovat 😊
Vieš že mám to pomohlo
@sara_1 vyskúšaj za vyskúšanie nič nedáš 🙂 veľa šťastia a čoskoro // prajem 💙
@ariannazara ďakujem krásne ❤️
@sara_1 presne tak 🙂 vyskusaj uvidis 🙂 nic za to nedas 🙂
Ahoj, aj my sme sa snažili pol roka a nedarilo sa... Tak mi muž povedal ze sak skus si vyložiť nohy (že to čítal niekde) som vravela ze somarina že aj tak sa to nepodarí a začala som piť aj čaj aj nohy hore a po asi 1-2 mesiace som zistila ze sa podarilo... Malý bude mať pomaly dva roky takže som zamestnaná až až a chceli by sme druhé no žiaľ teraz sa nedarí už pomaličky rok... Asi skúsim niekedy hodiť nohy hore 😉ak sa zadari tak budem vedieť ze to funguje 😉
@sofinka1301 tak budeme skúšať 😊ani nám sa nedarí aj som jedla všelijaké vitamíny všetko je v poriadku somnou aj s priateľom nakoľko sa nam raz zadarilo ale potratila som... A teraz skúšame a nič ale tak budem praktikovat tie nohy hore a snáď už konečne 😏 a vám prajem aby sa čoskoro zadarilo nech mate ešte viac prace a druhým 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sara_1 mne normalne dr. povedal ze tak mam robit 🙂
Plus neist hned cikat ani sa sprchovat aspon polhodiny tak ostat nohy hore :D