Ahojte mam taku otazocku ci lubrikant pomáha splodit dieta snazime sa 4 roky
lubrikant? ten má inú úlohu .
nesúvisí to s plodnosťou a ani plodením detí.
A na takúto blbosť si ako prišla? Ze sa budú spermie rýchlejšie šmýkať?🤣
Existuje conceive plus, ja som pri ňom po dlhšom čase otehotnela, ale skôr to bola asi náhoda. Veď skús.
https://superlove.sk/media/catalog/product/cach...
Existujú lubrikanty na podporu otehotnenia, ale či je to fakt pravda, alebo len marketing, neviem. No existujú...
Nooo my sme tiez vyskusalijednu znacku ktora vraj pomaha spermiam s pohybom a v ten mesiacsom otehotnela :D ale potom som aj potratila... poto msme ten gel pouzivali dalsie 2 mesiace a nic. Dosiel.tak som objednala novu flasticku a zas v ten cyklus som otehotnela :D ale ci to ozaj pomohlo neviem... ale je to taka "vtipna nahoda"
Ďalšia tema na IG žltého 🙈
To je asi ako keby si sa opytala ci sa zo slin najes 😅
@stanulienkat 😀😀😀 ale toto ma logiku 😆
Po 4 rokoch by ste to mali riešiť v CAR.Takéto gebuziny ste mali skúšať prvý rok.Aspoň by ste vedeli, že keď raz máte problém tak žiadne gély, vitamíny nepomôžu.
Klasicky lubrikant ( nie speci) praveze moze byt skor prekazkou oplodnenia.
Zas ste vsetky mudre 🤦♀️
Niektore lubrikanty obsahuju aj spermicidne latky, takze pri snahe o otehotnenie nie su vhodne. A naopak existuju take ktore vytvaraju vhodnejsie prostredie pre prezitie spermii a istym sposobom nahradzaju plodny hlien z krcku.
Takze ano, mozu pomoct otehotniet.
V kazdom pripade po 4 rokoch snazenia bude problem inde, nie v pouziti lubrikantu.
@nafka0483 ale ak celé 4 roky používajú obyčajný lubrikant, môže byť problém práve v tom. Mňa sa ako prvé v CAR pýtali, či ho používame, lebo že môže zabrániť až 99% spermiám preniknúť do maternice...
Autorka, napriek tomu sú 4 roky dosť. Minimálne hormonálny obraz tebe a spermiogram partnerovi treba dať spraviť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Po 4 rokoch vám pomôže centrum asistovanej reprodukcie a nie lubrikant.