Prosím vás žienky viete mi poradiť či pomáha na otehotnenie femibion 1??
@dzanulak Nepomáha, ale ak plánujete ideálne je začať užívať kyselinu listovú denne. Na podporu skús Inofolic a partner Folandrol ideálne aby ste to užívali obaja naraz.
ak sa snažíte o babo viem vám poradiť trojmesačnú kúru s bylinnými vložkami sú s nou super skúsenosti.
@dzanulak Ahojky, poviem ti tak, sú to vitamíny, ktoré sú prospešné, ktoré ti môžu pomôcť. Uškodiť neuškodia určite, to som si istá. My keď sme sa začali snažiť o malinkú, tak som si femibion 1 kúpila a myslím, že v našom prípade aj on zohral istú rolu. Vitamíny sú fajn. Lebo pripravia tvoje telo vlastne aj na príchod malého drobčeka 🙂
@viellik Áno to viem, mám kamošku, čo ju panika chytala hneď keď sa im prvý mesiac nepodarilo a pritom úplne zbytočne, lebo ten ďalší mesiac, už jej to meškalo a videla vytúžené dve čiaročky 🙂 Netreba nič podceňovať, ale treba si aj zachvoať chladnú hlavu a nepanikáriť už aj hneď 🙂
@ellemell vieš, že ale toto je podľa mňa normálna vec, je to prirodzené, keď sa nesnažíme a potom chceme dieťatko tak dúfame, že to pôjde rýchlo. Že to bude ako mávnutím čarovného prútika, len tak jednoducho to nejde vždy :/
@ellemell Keď veľmi chce tak chápem, že už hneď keď to nevyjde tak prídu obavy, ale fak neni na mieste robiť skoro unáhlené závery, lebo stres tomu duplom nepomôže. Psychika tiež na toto veľmi vplýva. Kedysi by som to vôbec nepovedala, že aj po psychickej stránke treba byť v pohode, ale je to tak.
@vlasta1818 Nejde, ale netreba sa vzdať, treba aj vyšetrenia absolvovať 😉
@dzanulak mojmu som "naordinovala" selen a e vitamin
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dzanulak su to len vyzivove doplnky, sluzia ako doplnok zdravej strany.
Nenapomahaju k otehotneniu.