Pomáha femibion 1 k otehotneniu?

dzanulak
22. okt 2019

Prosím vás žienky viete mi poradiť či pomáha na otehotnenie femibion 1??

veronikaszabova
22. okt 2019

@dzanulak su to len vyzivove doplnky, sluzia ako doplnok zdravej strany.
Nenapomahaju k otehotneniu.

ericka_123
22. okt 2019

@dzanulak Nepomáha, ale ak plánujete ideálne je začať užívať kyselinu listovú denne. Na podporu skús Inofolic a partner Folandrol ideálne aby ste to užívali obaja naraz.

77kacena
22. okt 2019

ak sa snažíte o babo viem vám poradiť trojmesačnú kúru s bylinnými vložkami sú s nou super skúsenosti.

diaalex
22. okt 2019

@dzanulak moja skúsenosť je pozitívna 🙂 snažili sme sa 4 mesiace na 5. mesiac som to začala brat, este ms prišla a na 6. mesiac už neprišla 🥰 po balení a pól to “zabralo” 😊 manžel začal užívať viac vitamínu C a E a ja len čisto femibion 😊

denisas
23. okt 2019

@dzanulak ja mam dobru skusenost s inofolic (partnerske balenie).

ecko80
23. okt 2019

@dzanulak Ahoj, ja som ho brala cca dva a pol mesiaca a po dvoch rokoch snazenia sa podarilo. Mozno aj jeho zasluhou, tazko povedat. Predtym par mesiacov inofolic a nula bodov.

viellik
23. okt 2019

@dzanulak Ahojky, poviem ti tak, sú to vitamíny, ktoré sú prospešné, ktoré ti môžu pomôcť. Uškodiť neuškodia určite, to som si istá. My keď sme sa začali snažiť o malinkú, tak som si femibion 1 kúpila a myslím, že v našom prípade aj on zohral istú rolu. Vitamíny sú fajn. Lebo pripravia tvoje telo vlastne aj na príchod malého drobčeka 🙂

dzanulak
autor
23. okt 2019

@viellik ahojky, prosím Ta a co by mal brat chlat na podporu?

viellik
28. okt 2019

@dzanulak V tomto smere ti poradiť neviem, pretože môj drahý nebral absolútne nič, len ja a stačilo to 🙂

ellemell
30. okt 2019

@dzanulak Záleží kde je problém, kto má problém, v niektorých prípadoch to je podobné ako čo kočka nadomnou písala. Že muž nemusí užívať nič a žene stačia bohato vitamíny. Takže ja by som to najskôr tak skúsila. Vy sa už nejako dlhšie snažíte??

viellik
3. nov 2019

@ellemell Tak ono podľa mňa je problém, keď sa nedarí vyše roka, keď ešte pár mesiacov, tak je to také mnohokrát normálne v dnešnej dobe, ale keď už je to viac ako rok, tak to netreba brať na ľahkú váhu 😉

ellemell
13. nov 2019

@viellik Áno to viem, mám kamošku, čo ju panika chytala hneď keď sa im prvý mesiac nepodarilo a pritom úplne zbytočne, lebo ten ďalší mesiac, už jej to meškalo a videla vytúžené dve čiaročky 🙂 Netreba nič podceňovať, ale treba si aj zachvoať chladnú hlavu a nepanikáriť už aj hneď 🙂

vlasta1818
18. nov 2019

@ellemell vieš, že ale toto je podľa mňa normálna vec, je to prirodzené, keď sa nesnažíme a potom chceme dieťatko tak dúfame, že to pôjde rýchlo. Že to bude ako mávnutím čarovného prútika, len tak jednoducho to nejde vždy :/

viellik
4. dec 2019

@ellemell Keď veľmi chce tak chápem, že už hneď keď to nevyjde tak prídu obavy, ale fak neni na mieste robiť skoro unáhlené závery, lebo stres tomu duplom nepomôže. Psychika tiež na toto veľmi vplýva. Kedysi by som to vôbec nepovedala, že aj po psychickej stránke treba byť v pohode, ale je to tak.
@vlasta1818 Nejde, ale netreba sa vzdať, treba aj vyšetrenia absolvovať 😉

mariah0307
4. dec 2019

@dzanulak mojmu som "naordinovala" selen a e vitamin

zuzpar
10. jan 2020

@viellik Vies, ze tieto veci to sa lahko pise, ale je tazsie si to zazit a preniest sa cez niektore veci, ze nepripustat si ich, esteze my zeny sme silne 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre