Ahojte zeny,
chcela som sa spytat, ci ma niektora s vas skusenosti s alchemickym cajom pri snazeni sa? S mm sa este len teraz ideme zacat snazit o babo, zatial beriem femibion 800 a citala som ze alchemicky caj moze zlepsit plodnost. Je to pravda? Mozem to teda pit bez obavy a bez konzultacie s lekarom?
Kedze na obale je napisane, ze sa nesmie pit pocas tehotenstva a kojenia.
Dakujem
cavte chcem len tolko povedat ze ja som užívala čisty vitamín E a potom som ostala tehotna vraj to podporuje plodnost to nemoze nikomu zaškodit . ale ked sa niekto bojí treba sa poradit s doktorom alebo magistrou v lekarni mne to pomohlo pri prvom dietati. tak vela stastia vam prajem
@red_kika asi po dvoch mesiacoch vies pol roka nic a potom som bola z toho hotova tak som nato kaslala a jedna magistra mi to poradila tak som to užívala a potom konecne som bola tehotna. ked to zena strasne chce vtedy sa nedarí tak nechaj to pekne tak a uvidíš ak to začneš užívat ci sa ty to podarí vela stastia potom mi daj vediet
myslis asi caj z alchemilky nie? lebo alchemicky caj mi nic nehovori... ja som ho pila praveze po ovu, na rast sliznice a pred ovu caj z malinovych listov
@red_kika mne alchemilkový čaj poradila jedna kolegyňa, nemohli mať dlho deti a potom ako ho pila otehu, a aj mne sa to podarilo po dlhej dobe, čaj som pila asi 2-3 mesiace a to celé mesiace, žiadne obmedzenia do ovulky po ovulke som nikde neregistrovala
@red_kika mozem len potvrdit, alchemilkovy caj mi tiez velmi pomohol... v lekarni som si ho kupila pod nazvom GYNASTAN, vraj ho aj bylinkarky odporucaju... nestihla som ani celu krabicku minut a uz som bola tehotna, hoci dovtedy sa nedarilo takmer rok... tak som ho poradila kamoske, co sa este len zacali snazit o babo a hned sa jej aj zadarilo... neviem, ci za to moze skutocne tento cajik, ale urcite k tomu istou mierou prispel 🙂
@red_kika ahoj, ak nemas ziadne problemy, tak ho nepi, je skor na upravu nepravidelneho cyklu, mne na to velmi pomohol. femibion ma tusim kys. listovu v sebe, takze uz nic ine nemusis brat ...
@riana12 hej, teraz ma to napadlo, ze to je zmes bylin... no pila som i cerstvu a neskor susenu alchemilku vlastnorucne nazbieranu na Liptove (tusim rastie len od 1000 m.n.m.) a ta mi velmi pomohla na menstruacne krce a upravu cyklu... caj pijem bez cukru ani citron nedavam a velmi mi chuti... raz som si kupila caj pre tehotne a ten bol neskutocne horky, pritom ja horke caje lubim... no co by clovek nespravil pre babätko 🙂
@kvetinka211 no tak pravidelny cyklus nemam.... takze to by mi pomohlo. ale inak nemam tazkosti
ja som sa skor pytala na tu plodnost. lebo ze to pomaha rychlo otehotniet
Ahojte, my sme nemohli otehotnieť 6 rokov, potom som asi mesiac pila alchemilku a jedla som 3x denne kyselinu listovú a otehotnela som, aj keď to nedopadlo dobre,dieťatko bolo choré a museli mi v 5tom mesiaci vyvolať pôrod, ale išlo o to, že som vlastne otehotnela... 🙂
ahojte zienky, kde sa da zohnat ten alchemikovy caj ???? a ako sa vola ??? ten gynastan som pozerala na internete a pisu na nom ze: Čaj priaznivo pôsobí pri ženských ťažkostiach, bolestivá menštruácia, problémy v prechode. je to tento caj ? co tu o nom pisete alebo ako sa vola inak ? a hlavne kde sa da kupit !!! 🙂 pripadne ake prisady v nom su ???? budem vdacna za kazdu odpoved !!!!!! 🙂
viem, ze je toto starsia tema a nikto tu dlhsie neprispel, ale pokial viem alchemilka sa ma uzivat po ovulke a aj pomaha pri otehotneni dokonca sa moze pouzivat aj v tehotenstve pretoze pomaha udrzat plod...ale pozor alchemilka zltozelena 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@red_kika ja som sa tiež na to pýtala a vraj je tento čajík dobry na sliznicu maternice, ale pozor, môže sa piť len do ovu... Ale ešte mi bol aj odporučany, maliník. Čaj s malinovych listov, ale to tiež len do ovulky 😉 A vraj je dobre piť aj grepovy džusik 🙂 Ja som na čajíky trošku leniva, urobim si ho naozaj len kde tu 😕 Užívam tiež fembion 800 a popri tom pijem ten grepovy džusik, ( neviem či je to tym grepovym džusikom, ale konečne mam aj dobry hlienik 😀 ) Ale, že na dobry hlienik najviac pomaha ten malinik, ale kym som sa ja k nemu dopracovala, tak už budem mať aj po ovu 😀 A ešte som nasadila mm SELEZIN- ACE 😉 Prajem veľa šťastia 😉