Ahoje. Mam pcos uz 4 roky sa snazim otehotniet a nic.
V stvrtok ideme na vysetrenie do gynfivu do BA ku dr. Stenovej..
Mate niake skusenosti?
Spermiogram manzelov je OK.
Moj hormonalny profil je OK.
Mam polycistucke vajecniky.
Dakujem za rady.
@sofia1 ako prebieha priefuknutie vajecnikov, ak smiem vediet?
@marcuskaaa2000 dezinfikuju ta,napumpuju ti tekutinu a robia snímky .je to nepríjemné,ale dá sa to vydrzat
na dva mesiace nasadenie antikoncepcie a alchemilkovy caj tehotna som bola hned prvy mesiac
@marcuskaaa2000 Hodím ti sem screenshot s mojím statusom zo skupiny snažilky. inak minulý týždeň mi Ďalšia známa povedala, že moje Zázračné vitamíny pomohli. Držím palce. Ja som k nim brala ešte Gynex
@danielina30 dakujeem 😘😘
@danielina30 ja som si ich na zaklade tvojho prispevku prednedavnom uz objednala, su na ceste 🙂
@petkasaurus Dúfam, že mi čoskoro napíšeš, že priniesli stastie 🙏🏻✊🏻✊🏻🍀
@danielina30 dufam. Ach bodaj by
@marcuskaaa2000 ahoj... Ja som sa snažila tiež vyše roka o bábo... Gynekológ povedal že som ok že nevidí problém že by som nemohla otehotnieť.. V septembri som išla ku endokrinologičke a tá mi povedala že mám PCO a predpísala mi lieky siofor... Dnes som si robila test 10dpo a mala som tam ducha.. či sa môžem na to spoľahnúť, zistím až pri ďalšom testovaní
@christinka1 drzim palce daj vediet
@marcuskaaa2000 😔 dnes som dostala MS
@christinka1 nevadi vide to na dalsom cykle neboj sa ... nadej umiera posledna verim v to i ja :(
@christinka1 kazdy sa dostaneme raz k tomu vytuzenemu babatku aj ked to hude tazke ale hude to stat za to
@marcuskaaa2000 čo má prísť to príde 😉 Najlepšie bude to neriešiť, nesledovať a raz to príde
@christinka1 presne tak, inak aj ja rozmyslamm, ze nebudem nic riesit uz a dame tomu volny priebeh...
A asi to bude i najlepsie
@marcuskaaa2000 mala si pravdu, že to výjde v ďalšom cykle... Dnes v noci sen s dvomi tehotenskými testami a oba pozitívne... Ráno mi to nedalo a čo mi zostali testy z minulého mesiaca ,reku idem sa otestovať... I keď som tomu moc neverila... Zajtra mám dostať MS ... A na teste koľajnice, normálne mi slzy vyhŕkli že to nemôže byť pravda...
@christinka1 gratulujem❤️
@christinka1 gratulujem
@christinka1 po tom siofore ste do kolkych mesiacov otehotnela prosim?
@kvietok2021dt ahoj do 3 mesiacov som po užívaní otehotnela
@christinka1 super ❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marcuskaaa2000 mne robila prefukn.vajecnikov,je šikovná...