Polohy, ktoré nám pomôžu pri otehotnení

milagrosss20
20. júl 2012

ahojte zienky zasa sa vas chcem popytat ze ake polohy su dobre na to aby sa podarilo male mimco???a ako asi dlho by sa malo lezat a na chrbte alebo na brusku by som mala lezat?dakujem za odpovede... 🙂

terina25
20. júl 2012

😀 😀 😀 to je vtip? všetky polohy sú dobré 😉

milagrosss20
autor
20. júl 2012

nie nie to vtip....sa pytam normalne lebo niektore polohy vraj nie su dobre ...tak preto sa pytam,,,citala som ze nap. nie je dobra ta ked je zena na muzovi....a zaujima ma to ....ale v pohode beriem tvoj koment....

terina25
20. júl 2012

ja osobne som otehotnela 2 krát a pri roznych polohách 🙂 a nepočula som o tom,že je nejaká extra poloha,pri kt.žena otehotnie skor. veď vyskúšaj a uvidíš.ale pýtať a radiť sa ešte aj ohľadom poloh,mi pripadá trošku ,,smiešne,, prepáč,nič v zlom. 😉 ja keď som chcela otehotnieť,tak som sa nikoho nepýtala na polohy,ale radšej sme ich s manželom vyskúšali naživo,bez nejakých rád z modrého koníka. a hold,podarilo sa na prvý šup.a druhý krát,dokonca neplánovane 😀

@milagrosss20

milagrosss20
autor
20. júl 2012

terina vidis vam sa to hned podarilo ale nam sa to nedari tak preto...a nato je aj toto forum aby sme si radili ak sa da a nie vysmievali sa inym...

terina25
20. júl 2012

@milagrosss20 ja sa nevysmievam. len ja som osobne o takom niečom nepočula,že by nejaké polohy pomohli k skoršiemu otehotneniu. a keď sa vám nedarí otehotnieť,tak na to je tu lekár a nie baby na MK a nejaké polohy 😉 nič v zlom...

terina25
20. júl 2012

@milagrosss20 aj keď zase uznám,že skúšanie všetkých tých poloh,može byť super 😀 😉

mabumi
20. júl 2012

@milagrosss20 vseobecne sa radi dbat na zemsku pritazlivost 😉 . to znamena, najlepsie asi klasika.
milujem take ustipacne poznamky mamiciek, ktore ani nevedia ako prisli k detom. nevedia ani prd o tom ako sa citia zeny, ktore tak strasne tuzia a nemôzu. a skusia vsetko mozne aj nemozne, logicke aj mozno pre nich smiesne len aby zvysili sancu na uspech 😔 . nevsimaj si to.
ale ked mam pravdu povedat, myslim si, ze tymto to neovplyvnis. ked to ma byt, tak to bude. a ak je problem, treba naozaj vyhladat pomoc.
na druhej strane aj v CAR (pre neznalych centrum asistovanej reprodukcie) po vklade lezis minimalne 15 minut az hodinu. tak asi na tom nieco bude

terina25
20. júl 2012

@mabumi tými uštipačnými poznámkami mamičiek si myslela mňa predpokladám. a čo sa týka toho,že neviem ako som prišla k deťom.VIEM 😉 a predstav si,že presne viem aj polohu pri oboch mojich deťoch. 😉 bocian mi ich určite nepriniesol...

a to,že neviem ani prd o tom,ako sa cítia ženy,kt.strašne túžia a nemožu mať deti a že vyskúšali všetko.veľmi sa mýliš.poznám také ženy-aj také ,kt. o bábo prišli.ale určite svoju neplodnosť neriešia nejakými polohami,ale radšej idú k lekárovi a riešia to tam.

verím tomu,že každá jedna snažilka,kt. tu je na MK ,ale aj kt.tu nie je, rieši svoje problémy aj s lekárom a nespolieha sa na nejaké polohy.

škoda len,že milagrosss20 nenapísala,či už vobec navštívila lekára a ako dlho sa snaží o bábo.

ak som ťa niečím urazila tak prepáč...no keby si tu chodila častejšie,tak by si vedela,že v poslednej dobe tu chodia aj ,,neplnoleté,, osoby a z tejto stránky si robia aj žarty. takže aj preto som reagovala na tvoju otázku tak,ako som reagovala. v každom prípade ti držím palce pri otehotnení a dúfam,že raz napíšeš,že si tehu - možno aj do tejto témy.

milagrosss20
autor
20. júl 2012

@terina25 ano riesim to aj s lekarom uz...beriem lieky na lepsiu ovulaciu a silnejsie vajicko....a trva to 3 roky....lieky beriem len 2 mesiac lebo len teraz som zistila ze mam problemi so stitnou zlazaou....a ja ti nic nehovorim proste je to tvoj nazor ktory pises...a skor treba si zistit ci to niekto mysli vazne alebo nie ja to myslim vazne....kebyze som v tom hned tak to neriesim a nepisem tu...a aj to ze tu pisem je taka pre mna psychicka podpora vies ked sa mas s kym o tom porozpravat alebo dat rady niekomu ...predsa tie co su mamicky tak vedia viac ako tie co este neboli...

milagrosss20
autor
20. júl 2012

@mabumi dakujem za podporu 🙂 ale este takto to riesit nechcem...este nemam tak vela aby som sla na nieco taketo... 🙂

terina25
20. júl 2012

@milagrosss20 ak som to napísala výsmešne,tak sa ešte raz ospravedlňujem.ale naozaj ma na prvý krát napadlo,že si zase niekto robí žarty 😖 a stále si myslím,že tie polohy ti k otehotneniu určite nepomožu - bohužiaľ.

milagrosss20
autor
20. júl 2012

@terina25 v pohode beriem to nic sa nedeje ako hovorim...ja sa nehnevam ani nic podobne....ak mi nepomozu tak mi nepomozu ale pokusat sa budeme nadalej a viac krat budeme skusat....myslela som si ze nebudem mat s tym problem a mam a to som zdrava len ta stitna zlaza je zla inak vsetko v pohode,...tak uvidim teda ci sa nam to podari...

terina25
20. júl 2012

@milagrosss20 držím palce.

adrioska
20. júl 2012

@milagrosss20 niektore zeny zvyknu po styku zdvihnut nohy, spravia taku sviecku 🙂 , ale neviem, ci to pomaha...je mi luto, ze sa tak dlho snazite a nic... ☹

mabumi
20. júl 2012

@terina25 ja sa nezvyknem zapajat do hadok, strasne sa mi to nepaci ani v inych temach, a preto som ani neodpisala priamo tebe. chcela som sa zastat @milagrosss20 , pretoze si sem prisla v dobrom po radu a niekto - prepac - mozno si to tak nemyslela ako neskôr pises, ale tvoje prve prispevky vyzneli posmesne.
milagros - tym som nemyslela, ze mas ist hned do car. ak mas problemy "len" s ovulkou, tak tieto lieky zvyknu zabrat. ale pouzila som to ako priklad, ze asi na tom nieco bude, ked to praktizuju aj v centrach ze po vklade sa lezi. takze ta otazka nie je od veci. napriek tomu si tiez myslim, ze to nepomôze... no za pokus to stoji 😖 vela stastia 😉

milagrosss20
autor
20. júl 2012

tak co uz narobim este nemam tak vela rokov tak mozno raz to pride...

katren
20. júl 2012

@milagrosss20 my sme sa snazili 3 roky a nic.....nechcela som ziadne umele oplodnenie, nechavali sme to tak.....ziadne lieky som nebrala a po troch rokoch zrazu bum......a teraz tri roky od narodenia prvej dcery cakame uz tretie dietatko.....nesil to a nechaj tak 😉

mabumi
20. júl 2012

@milagrosss20 a kolko mas rokov? neboj sa, urcite to pride. ja som nemavala ovulku vôbec a teraz, po 4 rokoch snazenia sa to upravilo a mam ju bez pomoci liekov. neviem cim, brala som vselijake vitaminy, bylinky,...
no uz mi je to malo platne (aj ked ma to tesi velmi), ale prirodzene neotehotniem. no vzdavat sa netreba nikdy kym je nadej 😉 😉 😉

milagrosss20
autor
20. júl 2012

Ano baby ja sa snazim nesilit a nic ale predsa podvedomie robi svoje...hoc sa snazite ale predsa je to ine...ved viete ktore ste toto prezivali 🙂

milagrosss20
autor
20. júl 2012

@mabumi 25 mam no ale ja mam nasadene lieky a to som ani netusila ze niekedy budem brat nieco take ...a tie lieky su uz na dozivotne bratie...takze takneako ale ja to neriesim vobec....proste beriem lebo mi to lekarka dala aby sme pocali ze to maha aj na toto...tak to beriem a uvidim sice je to 2hy mesiac co ich beriem ale beriem...

mabumi
20. júl 2012

@milagrosss20 aha ty mas so stitkou problemy. no ved uvidis, ja verim, ze nakoniec sa vsetkym podari 😉 a lieky zaberu

milagrosss20
autor
20. júl 2012

@mabumi no ano mam s nou problem ale to mi nahodou prisli na to fakt ze nahodou...a beriem tie lieky teda boli mi nasadene koli tomu aby sme maly mimco...tak som zvedava....

deana11
21. júl 2012

Ja som obidva razy otehotnela pri polohe zo zadu.
Bohužiaľ obe gravidity skončili stratou.
Predtým som asi dva mesiace užívala femigard.

kubkatka
21. júl 2012

myslim, ze riesit polohy je zbytocne ak si "tam dole a vo vnutri" normalne vyvinuta, ak mas nejaku deformaciu, tak by ti to lekar povedal a poslal by vas za sexuologom, ktory by vam poradil, vzhladom na deformaciu, aka poloha je pre vas najlepsia, ale predpokladam, ze si v poriadku (tam dole), preto odporucam len, aby si po styku vylozila nohy hore, aby spermie hned nevytiekli, a ziadne utekanie na WC ci do sprchy!!! vyloz nohy hore a relaxuj, preto skuste polohy, kde si ty dole, aby si sa nemusela prevalovat na chrbat a robit prudke pohyby, teda asi najlepsie bude, ak budes mat potom moznost si niekam vylozit nohy (na zahlavie postele, na stenu, na blizku komodu, na partnera, alebo si ich podloz vankusmi). ine riesenie asi nie je, drzim palce 🙂

lulu6541
23. júl 2014

Ahoj !Aká poloha je aby som rýchlejšie s priateľom otehotnela.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre