Baby viem ze je to smiešne ale prosím bez blbych komentárov.. niektoré z vás tu radili na pomoc otehotnieť keď sa nedarí po sexe urobiť sviečku.. môžem vedet koľko ste boli v tej polohe sviečky že sa zadarilo otehotnieť? Ešte raz prosim bez blbych komentárov ďakujem
@natalia1997 no to je tak, ze je to malo ucinne pretoze by tak museli byt vsetky zeny. Aby to bolo akoze ucinne. Proste nechaj to tak a aotehotnies ked ai tvoje dietatko hore zmysli, ze pride k vam....
Neviem ci mi to pomohlo ale ja som to tak robila, ale okrem toho som si presne sledovala ovulaciu a otehotnela som vzdy ked sme chceli,iba pri jednom sa nam stalo ze mi zblbla ovulacia a mala som dve do mesiaca, pricom jedna bola falosna. Pomaha aj ked mas pri sexe podlozeny zadok vankusom, pripadne idete od zadu... Treba skusat ak sa nedari aj taketo veci.
@natalia1997 svieckovat nemusis ale polez si kludne 10-15 min. Ked sme boli na IUI musela som lezat v klude tak asi vedia prečo to robia po zakroku a to sa len vstrekuju spermie 🙂 a podarilo sa
Áno, robila som sviečku 12mes. Nepomohlo. Potom sme mali na jednej chate quicky, hrozne sme sa ponáhľali lebo každú chvíľu mali prísť kamoši z vedľajšej chaty okamžite sprcha, obliecť, nech nás nezastihnu a bum, vtedy som otehotnela. Toľko ku sviecke!! 😂
@milka1988 ležať ako? Na chrbte? Gratulujem 😍
@natalia1997 ano tam som mala lezat rovno na chrbte 10-15 min 🙂 a dakujem 🙂
@natalia1997 Mne jeden gynekolog povedal, ze absolutne postaci po sexe 5 lezat. Vsetko ostatne je zbytocne.
@natalia1997 sviečka je úplne zbytočná (celé je to zbytočné) ale ak ti to pomôže pozitívnejšie myslieť, tak postačí zadok podložiť vankúšom
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@natalia1997 prve 3 mesiace, ked sme sa snazili, tak som ostala vzdy lezat v posteli a panvu som si podlozila vankusom. Pocas stvrteho cyklu sme mali sex iba dvakrat za ten mesiac a otehotnela som zrovna v situacii, ked sme dali rychlovku, ja hore a muz dolu, hned som sa poutierala a isla do sprchy. Tak tolko k tym poloham a svieckam 🙂