Poliphert - skúsenosti

wesana
4. máj 2017

Ahojte dievčatá,

s priateľom sa snažíme o bábätko už pol roka a od 9/2016 som užívala Inofolic a teraz mi ho vymenila Dr. za Poliphert, nakoľko som od vysadenia antikoncepcie neprišla na to kedy mám ovuláciu - teda ak ju vôbec mám. Máte niekto skúsenosti s Poliphertom? Na internete som žiadne skúsenosti ani recenzie nenašla :(

gastanovykvet
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gastanovykvet
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gastanovykvet
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gastanovykvet
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gastanovykvet
19. mar 2018

Takze ja som to teraz po roku jedla mesiac a už som tehotná a jedla som to len 2 dni pred očakávanou ovuláciou a po ovulke som to už nejedla zbytočne hormóny.... a dnes mešká druhý deň a zo srandy že urobím test a je to tam inak necítim žiadne príznaky okrem bolavych prs

gastanovykvet
19. mar 2018

Inak v lekárni som sa pýtala na inoflonic a tam mi pozrela zloženie, že vraj poliphert má lepšie zloženie a je aj drahší! A poliphert je aj na polycysticke vaječníky. Ak by niekto chcel mám ešte zvyšné balenie lebo ja som použila len 5 práškov z 20.

wesana
autor
19. mar 2018

Dakujem za info, ale uz sme tehu a za 2 mesiace rodime 🙂 nakoniec sme boli na umelom oplodneni, bol problem u priatela.

gastanovykvet
19. mar 2018

Super teším sa🙂. Do diskusie som napísala preto, lebo o pholiperte nie sú žiadne diskusie na internete a žiadne informácie. Len o inofolicu. Tak ak by niekto v budúcnosti niečo hľadal aby aspoň niečo našiel. 🙂 gratulujem veľmi k tehotenstvu a držím palce 🙂

majuskabobi
19. mar 2018

@gastanovykvet a za kolko? ☺️

gastanovykvet
19. mar 2018

napis mi správu a dohneme sa

wesana
autor
20. mar 2018

@gastanovykvet dakujeme velmi pekne 😊

marienka987
13. sep 2021

@gastanovykvet dobry den mate poliphert

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre