Ahojte dievčatá,
s priateľom sa snažíme o bábätko už pol roka a od 9/2016 som užívala Inofolic a teraz mi ho vymenila Dr. za Poliphert, nakoľko som od vysadenia antikoncepcie neprišla na to kedy mám ovuláciu - teda ak ju vôbec mám. Máte niekto skúsenosti s Poliphertom? Na internete som žiadne skúsenosti ani recenzie nenašla :(
Takze ja som to teraz po roku jedla mesiac a už som tehotná a jedla som to len 2 dni pred očakávanou ovuláciou a po ovulke som to už nejedla zbytočne hormóny.... a dnes mešká druhý deň a zo srandy že urobím test a je to tam inak necítim žiadne príznaky okrem bolavych prs
Dakujem za info, ale uz sme tehu a za 2 mesiace rodime 🙂 nakoniec sme boli na umelom oplodneni, bol problem u priatela.
Super teším sa🙂. Do diskusie som napísala preto, lebo o pholiperte nie sú žiadne diskusie na internete a žiadne informácie. Len o inofolicu. Tak ak by niekto v budúcnosti niečo hľadal aby aspoň niečo našiel. 🙂 gratulujem veľmi k tehotenstvu a držím palce 🙂
@gastanovykvet a za kolko? ☺️
napis mi správu a dohneme sa
@gastanovykvet dakujeme velmi pekne 😊
@gastanovykvet dobry den mate poliphert
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.