Ahojte žienky vie my niekto poradiť s manželom sa pokúšame o babo po 2potratoch. Obaja chceme babo len terás neviem mám ovulku skúšame len sme mali aj orálny styk a terás neviem ci by to mohlo vijst alebo nie ku Dr ešte nechcem ísť pretože by ma poslal na umelé oplodnenie ďakujem za odpoveď
A aka je otazka? 😲
@0silvia0 ja som pochopila, ze sa pyta, ci im to mohlo vyjst, ked mali oral 😳😳😳😳😳
@veronikaszabova ale to snad nemohla mysliet vazne🙏🤐🤒
@0silvia0 dufam, ze to len zle napisala...
@veronikaszabova 🤣🤣🤣🤣mali aj oral ona mysli tak ze ci potom ked mali klasicky sex mal dost spermii alebo tak nie ci otehotnela cez hrdlo 🙈
@veronikaszabova musis čitat s pochopenim 😂v slovičku “ aj” je to cele vysvetlene😂
@evita prepac som sa pobavila čo tu vzniklo. Ako dlho sa snažite? Dr by vas neposlal hnet na umele oplodnenie. Robil by nejake testy mozno by zistil preco boli tie 2 potraty ( bolo to biochemicke?) skontroloval by manzelove spermie a tak ( my sme nemuseli plodenie riesit s dr ale neboj sa toho) niekedy sa ani zdravemu paru nedari rok aj dva.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@evita akoze ci si po orale otehotnela???