Baby chcem sa spytat ci ste sa s tym stretli, vysadila som antikoncepciu a hned sme sa zacali snazit, cakala som ze budem mat bolesti podbruska pri ovulke sak sa to setko nanovo nakopava.. mam uz jedno babo (neplanovane cize som to vtedy tak nevnimala) ale pamatam sa ze na zaciatku som mala pichavu bolest v chrbtici. Snazime sa odkedy skoncila menstruacia (8.6) kazdy den 😂 .. uz dva dni ma znova boli chrbtica urcite skoro aby som si robila nejaky teat...nestretli ste sa nahodou s tym ze vas bolel chrbat aj pri ovulacii?kedze som brala antiku neviem presne urcit v ktore dni mam ovulaciu a mohlo sa podarit..ale pride mi to skoro nejake priznaky tehu alebo to moze byt? (viem ze mi tu nik nenapise ci som alebo nie som tehotna skorej mi ide o to ci moze byt ta bolest aj s ovulky)
Kazde tehu moze byt ine. Ja som nemala okrem hlienu ziadne indikacie pre ovulaciu. Skor pres ms mam rozne stavy. Takze uvidis co bude dalej.
@nona288 moja ovulácia sa hlási riadnym.krcom v podbrušku som si najprv myslela že som niečo zle zjedla tak som.si spravila.horuci čaj harmanček trochu povolilo potom sa vrátilo.opat a pridali sa aj kríže ...chvála Bohu je to.len odkedy sa mala narodila pár mesiacov . A ešte mám strasne "mokro" ..no moje telo si.pyta 3 dieťa som to aj mužovi vravela :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Moze, nemusi.