Ahojte, myslite že je ešte možnosť aby uhniezdenie bolo na 11dpo ? Lebo za mna je to uz neskoro ale Beriem utrogestan tak ms by to ešte nemala byt. A teda ten pokles je zaujímavý. Po gonasi som dnes mala test už biely.
Ahoj, nie len teplotou.
No lebo toto vyzerá skôr na anovulak merias dolu alebo v ústach ?
@kristinkaris a ešte prosím, prečo sa ti zdá že anovulacny ?
Tie teploty sú kriticky nízke na to že berieš utrogestan aj v deň keď si začala užívať si mala iba 36,30 to neexistuje aby bola taká teplota po ovu možno si si ho skoro nasadila a zablokovala tak ovu … gonasi ti kto pichol ? Veď to by ta mal sledovať dr keď ti dal injekciu
A na 11dpo by mohlo byt ešte uhniezdenie ale skôr nie ako áno
@kristinkaris jasne chápem. Pichala som si ja. Dr predpísala. Akože je môžne ze neprebehla nehádam sa. Idem o týždeň do reprofitu tak uvidím na názor aj tam 🙂 predsa len moja Dr asi jiejenuplne najlepšia 😅ale keď si kuknem moje grafy, tak ta teplota okolo 36.3-4 je moja poovuoscna a potom to ešte stúpa 🙂
No máš to dosť nízke skus začať merať zospodu tam je to najpresnejšie v ústach to môže byť dosť ovplyvnené stačí len keď v noci spis s otvorenými ústami
Pokles teploty vobec nemusi znamenat uhniezdenie. Ja som sa s tymto stretla len tu, ked si akoby odbornejsie studujes, tak toto potvrdene nie je. Teplota sa nad liniou moze hybat hore dole akokolvek. Nie som si podla teplot ista, kedy prebehla ovulacia (chybaju mi udaje o hliene aspon a od ktoreho dna beries utrogestan) a plus teda progesteron zvysuje teplotu. Neda sa na toto odpovedat …
Za mna je toto jasny ovulacny graf a teploty su preto take nizke, lebo meriate v ustach, kde je to aj o par desatin nizsie, urcite je lepsie dole, lebo je to aj presnejsie. Kazdopadne, takyto pokles moze aj nemusi znamenat uhniezdenie, to je opat individualne, cize to sa neda jednoznacne povedat. Ale kazdopadne, drzim palce 🙂
Ja ti len chcem dodať nádej, merala som dole, od 3dpo som brala duphaston a tiež tie teploty neboli vôbec vysoké 🙂 realne vystrelila teplota až v den pozitívneho testu, dovtedy bieda. A pomaličky uz koncime 25tt. Ja si tiež nemyslím že by toto bol anovulacny graf 🙂 takze nie vždy je všetko o vysokanskych teplotách. Držím palce ❤️
Baby a len doplnam. Kazdy ma poovulacne teploty ine. Nejde o to na akej urovni su, ale ci su splnene podlienky a to teploty nad liniou, ktora je na urovni najvyssej teploty z poslednych 6 teplot pred zvysenim. Na 3-4 dpo teplota aspon o 0,2 stupna nad liniou. Alebo ak to nie je splnene, tak aspon teploty pohybujuce sa nad liniou. Vsetko ostatne je uplne jedno. Aj ci klesaju stupaju, len maju byt nad liniou. Viem, ze tato apka zle automaticky zaznacuje liniu. Co ok, vsak aj bez toho sa da vyhodnotit. Ale mne tu len chyba info o hliene - stm je metoda nie len o urovni teplot ale aj o symptomoch a najma o hliene. Cize to potvrdzuje, ci ovulacia prebehla🤗
@katariiinkaa ďakujem za povzbudenie 🙂 ak tam niečo bude, už v najbližších dňoch zistím 😅
@zuza265 áno jasne. Ďakujem 🙂
Ahoj. Podľa.mna ovu určite bola. Ja si meriam tiež BT a pred ovulacne hodnoty mávam 36.00 max 36.35. Meriam každý deň tu istú hod dole. Po ovu mi vyskočí na max 36.6 len keď som otehotnela tak na 10dc mi vyskočila na 36.7 to bol môj rekord. Podotýkam ze tento cyklus som brala progesteron keďže som mala strašne dlhý cyklus bez ovu a aj s progsteronom mávam hodnoty od 36.5 do 36.6
Toto je určite ovulacny cyklus, za mňa príde čoskoro ms pri takom poklese
@okm221 je to dosť mizne že príde 🫣
@nikapuggioni ďakujem vyzerá že aj ja mám tie teploty celkovo vyššie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj a máš potvrdené u dr že ovu prebehla ?