Ahojte! Mam 24, s priatelom sme sa pred nejakym mesiacom prestahovali do svojho bytiku, postupili sme v praci, vyska za mnou a tak sa coraz castejsie zamyslam, ci uz nie je cas na babo. Vysadila som pred mesiacom HAK, teraz cakam na prvu "riadnu" ms...priatel chce este pockat, kym sa nam situacia trosku stabilizuje, ale mne by nevadilo, keby sa nam zadarilo aj teraz... 🙂
...aha... čoraz častejšie sú chlapi rozumnejší ako ženy....čo tak riešiť najprv manželstvo, alebo to, či aj po začatí spoločného bývania vám to bude klapať?..........
@awalancha3 stara tema,zakladatelka uz ma rocne dievcatko 🙂
@alexandra5 ....ale moj odkaz je aktuálny stále.... 😉 Ale bolo by zaujimave vediet (objektivne) či im to v manzelstve klape... lebo mat dieta nie je zaruka stastneho manzelstva ci partnerstva.....Alebo, vlastne, netreba to vedieť, nech si kazdy zije ako chce, vládze a vie... 😉
@awalancha3 ani cakat a randit 10 rokov nezarucuje stastne manzelstvo. My sme sa s muzom rozhofli mat dieta 3 mesiace po tom, ako sme sa dali dokopy, lebo sme to tak obaja citili. Teraz cakam tretie a manzelstvo mam na 1*. Moja mamas otcom randili 8 rokov a po roku sa rozviedli. Dedko sa babkou sa poznali pol roka, potom dedko odisiel na vojnu na 2 roky, ked sa vratil sa zosobášili a stale su spolu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Len aby sa nezadarili dve naraz, to po vysadeníé HK býva bežné.. 😉