Ahojte, keď som mala pohlavný styk 1.11 mohol by mi už test ukázať či som tehotná? Menzes mi mešká 4dni
Keď ti mešká tak áno
Potom daj vediet ci bol poz.
Anoooo,aj ja som presne v tento deň pred 3 rokmi zistila,že som tehu
Tiež mi mešká 4 dni. Pozitívny test som mala už minulú sobotu. Držím palce ☺️✌🏼
skús a daj vedieť 🙂 🙂 určite o bude vidieť už!
Babule, pozitívny!!! 😁🩷
Akurát, že som pohádaná s priateľom a neviem ako mu to oznámiť nieje to momentálne medzi nami ideál..
O pár mesiacov tu budeš písať ako vybaviť alimenty… bože ženy ja som už alergicka na to vaše “priateľ” … každopádne ti gratulujem.
Prečo ma to neprekvapuje, že ďalšia na koňovi čo má nahovno vzťah a ide si robiť decko s priateľom 🤭
@janai1 Tak v prvom rade my mame dobrý vzťah, bábo sme plánovali len sme sa včera maximálne dosekali a nekomunikujeme asi toľko k tomu..
Tak prelom mlčanie a poteš ho super správou 😉 ak ste bábo plánovali, isto sa poteší 🤍
Ja som ráno o šiestej skočila do postele s plačom ze som tehotná a priateľ na mňa ze co som čakala on to vie už dávno. Bola som protivna a som ho nasrala večer pred tým. Ale tesil sa normálne so mnou. Druhé a tretie som mu len test nechala v kúpeľni. Ale to sme už obaja vedeli ze som tehu. Normálne bud mu daj test pozitívny alebo kúp zajtra malé body alebo niečo a zabal to do krabičky a daj mu nech si otvorí.
gratulujem 🤍 ja by som z oznámením asi počkala na prvý ultrazvuk nech má krajšie prekvapko rovno s fotkou ☺️ zatiaľ obaja vychladnete a udobríte sa
@ronie338 Lenže my sme sa tak posekali, že išiel na dom ku rodičom a dnes sme si ani len nenapísali
A teda - prepáč - čo očakávaš od tejto diskusie? tak buď mu to povieš alebo nie 🤷🏻♀️ iná možnosť nie je.. ste ako malé deti.. pohádať sa a utekať k mame pod sukňu 🤦🏻♀️
Tak je asi cas sa zacat spravat dospelejsie 😉
Verim ze dovod hadky nebude natolko vazny.. resp ze nebude trvat dlho.
Ci po kazdej vymene nazoru bude takto utekat?
Koľko máte obaja rokov? Že taky pristup k zivotu.....
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano, už by mal ukázať ...