Pohlavný styk som mala 1. novembra. Môžem si už urobiť test?

18. nov 2024

Ahojte, keď som mala pohlavný styk 1.11 mohol by mi už test ukázať či som tehotná? Menzes mi mešká 4dni

nikoleta999
18. nov 2024

Ano, už by mal ukázať ...

januska12323
18. nov 2024

Keď ti mešká tak áno

sweet20
18. nov 2024

Potom daj vediet ci bol poz.

noemi155
18. nov 2024

Anoooo,aj ja som presne v tento deň pred 3 rokmi zistila,že som tehu

oliviakatka
18. nov 2024

Tiež mi mešká 4 dni. Pozitívny test som mala už minulú sobotu. Držím palce ☺️✌🏼

hanicka1995
18. nov 2024

skús a daj vedieť 🙂 🙂 určite o bude vidieť už!

autor
18. nov 2024

Babule, pozitívny!!! 😁🩷

autor
18. nov 2024

Akurát, že som pohádaná s priateľom a neviem ako mu to oznámiť nieje to momentálne medzi nami ideál..

andaluzia12
18. nov 2024

O pár mesiacov tu budeš písať ako vybaviť alimenty… bože ženy ja som už alergicka na to vaše “priateľ” … každopádne ti gratulujem.

janai1
18. nov 2024

Prečo ma to neprekvapuje, že ďalšia na koňovi čo má nahovno vzťah a ide si robiť decko s priateľom 🤭

autor
18. nov 2024

@janai1 Tak v prvom rade my mame dobrý vzťah, bábo sme plánovali len sme sa včera maximálne dosekali a nekomunikujeme asi toľko k tomu..

nikaeli
18. nov 2024

Tak prelom mlčanie a poteš ho super správou 😉 ak ste bábo plánovali, isto sa poteší 🤍

ronie338
18. nov 2024

Ja som ráno o šiestej skočila do postele s plačom ze som tehotná a priateľ na mňa ze co som čakala on to vie už dávno. Bola som protivna a som ho nasrala večer pred tým. Ale tesil sa normálne so mnou. Druhé a tretie som mu len test nechala v kúpeľni. Ale to sme už obaja vedeli ze som tehu. Normálne bud mu daj test pozitívny alebo kúp zajtra malé body alebo niečo a zabal to do krabičky a daj mu nech si otvorí.

t1nusa
18. nov 2024

gratulujem 🤍 ja by som z oznámením asi počkala na prvý ultrazvuk nech má krajšie prekvapko rovno s fotkou ☺️ zatiaľ obaja vychladnete a udobríte sa

autor
18. nov 2024

@ronie338 Lenže my sme sa tak posekali, že išiel na dom ku rodičom a dnes sme si ani len nenapísali

nikaeli
18. nov 2024

A teda - prepáč - čo očakávaš od tejto diskusie? tak buď mu to povieš alebo nie 🤷🏻‍♀️ iná možnosť nie je.. ste ako malé deti.. pohádať sa a utekať k mame pod sukňu 🤦🏻‍♀️

maryetta
18. nov 2024

Tak je asi cas sa zacat spravat dospelejsie 😉
Verim ze dovod hadky nebude natolko vazny.. resp ze nebude trvat dlho.
Ci po kazdej vymene nazoru bude takto utekat?

janinah
18. nov 2024

Koľko máte obaja rokov? Že taky pristup k zivotu.....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre