Dobrý deň, chcem s vás spýtať, mala som nechránený pohlavný styk 3 dni pred menštruáciou... Dnes ju mám mať no stále nič, vždy mám pravidelnú alebo mi chodí skôr. Tvrdí že sa do mňa neurobil ale predtým sa robil asi 3 hodiny... Aká je šanca že som tehotná ?
@lululu_09 to ti nikto nepovie, aká je šanca. U niektorej ženy vysoká, u inej malá, u ďalšej žiadna. Musela by si vedieť, kedy si mala ovuláciu, dalo by sa odpovedať presnejšie. Tri dni pred termínom menštruácie by si nemala mať plodné dni, len mizivé percento žien má posunutú ovuláciu, uvidíš po ďalších dňoch. Ak nechceš otehotnieť, nespoliehaj sa na muža, ale chráň sa sama.
To ti nikto nepovie... ja si dodnes pamatam, ked bol muz po troch tyzdnoch doma (bol v zahranici), ze si nemusi davat pozor, ze o dva dni prijde menstruacia... no ta mala osobka, co vtedy vznikla, ma uz 8 rokov...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
50:50 cize bud si alebo nie. Nechraneny styk vzdy znamena moznost otehotnenia. Ani antikoncepcia nie je 100%tna.
To ze sa do teba neurobil neznamena, ze sa do teba nedostali spermie. Skus si spomenut nahodiny biologie, alebo si nieco na nete precitaj o predejakulate (ludovo kvapocky lasky).