Pohlavie podľa Jonasa, skúsenosti?

mia2020
20. máj 2019

Ahojte dievcata. Mame s manzelom synceka a chceli by sme dalsie babo a zelali by sme si parik teda dievcatko. Dali sme si urobit vypocet pohlavia u jonasa tak ma zaujima ci to niekrorej vyslo ci ste skusali? Ale hlavne ci ste dodrzali vsetky pokyny dakujem za odpovede. Ps ostatne diskusie na tuto temu som presla ale su starsieho data.

diaalex
20. máj 2019

@mia2020 ahoj 🙂 ja som o tomto len citala, podľa jeho kalkulačky by u nás malo byt dievčatko, 6.6. idem na sono, kde mi tuším s 90% istotou povedia pohlavie, možem ti napísať 🙂 bude to prvé sono 🙂

mia2020
autor
20. máj 2019

@diaalex supeeeer urcite mi daj vediet 😍

diaalex
20. máj 2019

@mia2020 jasne, keby som zabudla, tak mi len kľudne napis ;)

bellabell
20. máj 2019

Mala som vypočítané, netrafil sa. Mne to bolo samozrejme jedno aké bude pohlavie. Známa si tiež dala vypočítať dievčatko, narodil sa chlapček. 🤷‍♀️

mia2020
autor
20. máj 2019

@bellabell pytam sa na podmienky hlavne
Preto ze tam sa nesmu kryt tie zelene a cervene dni atd atd ze aj ked sa dodrzali tak blud??

bellabell
20. máj 2019

Podmienky sme dodržali aj my aj ti známi. Nám nikomu nevyšlo, Vám sa možno podarí. Asi skôr náhoda 🤷‍♀️

mia2020
autor
20. máj 2019

@bellabell asi ano 🙈 estw otazka prve babo ci druhe??

nika3136
20. máj 2019

@mia2020
U nás prvé, mal byť chlapček a máme dievčatko, takže sa to nepodarilo.
Myslím si, že aj tak je to zhruba 60% k 40tim

bellabell
20. máj 2019

Prvé

mia2020
autor
20. máj 2019

@nika3136 niekde spm citala ze prve sa meda urcit ze to ma zena dane ale nepamatam kde popravde 🤔🤔🤔

beruska171
20. máj 2019

Ahoj, ja som si urobila Jonáša zadarmo na jednej nemeckej stránke (našla som ju niekde tu na koníkovi). Dátum sa vzácne zhodoval s dátumom ovulácie, vychádzalo dievčatko a aj to bude dievčatko ❤

nika3136
20. máj 2019

@mia2020
Podľa mňa to je hlúposť, nakoľko záleží od mužskej spermie

zuzika123
20. máj 2019

Ja som si to dala tiež vypočítať, dnes som si robila test a vyšiel pozitivne. Ale! Ale som zle uviedla hodinu môjho narodenia, tak mi možno pohlavie nevyjde, ale malo by to byť dievčatko 😁 ale je mi to jedno, nech je zdravé... ale ešte som opatrná, nechcem sa radovať predčasne 😉

beruska171
20. máj 2019

@nika3136 všetko záleží od vajíčka. Ono si totiž samo vyberá, ktorej spermii dovolí vniknúť 😊 také sme my ženy úžasné 🙂

bellabell
20. máj 2019

Ta známa čo si dala vypočítať u nich to bolo druhé, doma už jedného chlapčeka majú

dadula_15
20. máj 2019

@mia2020 podľa mňa sú tieto výpočty somarina, podľa mňa to je vysoký level genetiky čo zapríčiňuje aké pohlavie budú rodičia mať, chromozómy a kde čo ešte 🙂

mia2020
autor
20. máj 2019

Skooooda chcela som vediet ci ma niekto
Realnu skusenost resp co nakviax zien pocut chapete ci je to hmupost alebo nie je uz vedlajsie

mia2020
autor
20. máj 2019

Boze blby mobil napisala som to akp tatar 🙈🤦‍♀️

hennyinnsbruck
20. máj 2019

Blbosť to je ako píšu kocky... Skôr by som skúsila sex pred ovuláciou, vravi sa ze "ženské" spermosky žijú dlhšie... U nás to klaplo ale ktovie ci to bola náhoda 🤷‍♀️

alis110
20. máj 2019

@mia2020 ahoj, my cakame prve babo, a teda vyslo nam to podla Jonasa, neviem ci to bola nahoda ale pohlavie sedi. Nam bolo uplne jedno ci to bude chlapcek alebo dievcatko, dali sme si vypocet urobit lebo sme sa snazili o babo a akosi to neslo... ale ja som merala aj BT a sledovala si ovulku a v podstate mi plodne dni sedeli s jonasom

eriksonka1234
20. máj 2019

@mia2020 my máme vďaka Jonasovi nášho syna-obrovský zázrak aj pre lekárov, keďže v tom čase som mala byt 100%neplodna. Už som to tu dávnejšie písala, ako to celé bolo...

mia2020
autor
21. máj 2019

@eriksonka1234 ahoj mozes napisat prosim? Ak nevadi

mia2020
autor
21. máj 2019

@alis110 a co cakate?? Takze sa ti prekryvali zelene a cervene dni?

eriksonka1234
21. máj 2019

@mia2020 co presne by si rada vedela, napíš do IP

klaudia_kaja
21. máj 2019

Je tu niekto kto to vie počítať prosím ? Zaujimalo by ma to prosím ss

mia2020
autor
21. máj 2019

@klaudia_kaja ja som pisala priamo do centra kedze tam je dolezity presny cas a miesto narodenia

ukulela
21. máj 2019

@mia2020 je rozdiel medzi chlapcenskymi a dievcenskymi spermiami. jedny su rychlejsie (myslim, ze chlapcenske, sorry, ak sa mylim, da sa to dohladat) a druhe sice pomalsie, no dlhsie vydrzia zive. takze v case oulacie sa ku vajicku dostanu s vacsou pravdepodobnostou rychlejsie chlapcenske spermie, pri sexe pred ovulaciou zas na vajicko vydrzia dlhsie cakat tie dievcenske, a teda este zalezi, ci sa zapacia vajicku 🙂 neviem, co dr. jonas vie, kedy mas ovulaciu a aka je kvalita spermii tvojho muza. ma vsak sancu 1:1, ze sa trafi, takze sa ti moze ozvat dost vela zien, co im to vyslo.

mia2020
autor
21. máj 2019

@ukulela syna sme spolodili 5dni pred ovulaciou cize za mna toto nefunguje 🤣

sasesoe
21. máj 2019

@mia2020 ahoj, co ja sledujem tieto a podobne diskusie, tak pravdepodobnost, ze to vyjde je cca 50% zalezi len ci mas dostatocne velky reprezentacny subor (vela odpovedi) ;)

sasesoe
21. máj 2019

@ukulela ahoj, ano, ta teoria je taka ako pises a funguje tak cca na 50% 😀 mam syna z pred ovu

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre