Ahojte, bola vám robená priechodnosť vajíčkovodov? Je to bolestivé? Dr hovoril ze nie ale chcem vedieť vaše skúsenosti. Budem mať pravdepodobne asi zrast na pravom vaječníku. Riešime totiž problém s otehotnenim. Ďakujem.
@danulienka78 ďakujem. 😊
Akou metodou? Ak HSG - za mna NIKDY viac. Myslela som si ze tam umriem.
Ja som bola, vôbec mi to nebolo nepríjemné, nič som necítila 🙂 Ale možno preto lebo ich mam pekne priechodné. Možno to viac cítiť, keď je problém..
@sisa183 To by malo byt HyFoSy - to je vraj znesitelnejsie, mne to tiez v CAR navrhli, ale isla som radsej za mojim gyn, a ten ma rovno objednal na HSG - stara metoda, ale udajne ucinnejsia, ta kontrastna latka sa sleduje pod rtg, mam aj snimky, a vajcovody sa aj precistia, prefuknu.... neviem ako toto funguje pri hyfosy. No ale HSG robia niekde aj v kratkej narkoze, keby som na to este raz musela ist, tak len tak. Fakt som myslela, ze mi posledna hodina odbila, a ze tam umriem na rtg stole :(
mne to robili v celkovej narkoze..kedze je to vraj velmi bolestive..nevedela som, ze to robia aj "zaziva", ja som bola v helios martin
(...ten tvoj lekar to zazil, ked tvrdi, ze je to bez bolesti..?)
Ahojte☺️akurát tento týždeň som absolvovala toto vyšetrenie Hyfosy a nebolo to nič strašné vôbec to nebolelo len to bolo nepríjemné ☺️
@alica54321 kolko trvalo to vysetrenie?
@sisa183 tak to je HyFoSy, zavedenie kanálika trochu bolestivé, treba sa uvoľniť, ale inak úplná pohoda.
mne tiez robili HyFoSy....doktor mi kazal zobrat pred zakrokom tabletku proti bolesti. Samotny zakrok trva par minut, no pre mna bol bolestivy - asi ako ked mas silne menstruacne krce. Doktor sa snazil odlahcit situaciu tym, ze povedal, ze kto ma bolesti, mava udajne intenzivnejsi orgazmus :D :D :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som bola, je to nepríjemné, ale dalo sa to vydržať v pohode.