Podpora tehotenstva - tipy a triky

sunshine999
8. jún 2023

Ahojte.
Chcem sa spýtať na pár tipov, ktoré som si našla na internete v téme podpora tehotenstva. Rada by som si zvýšila šance, tak som samozrejme začala googliť 😅 Len neviem, či to má reálny základ 🙂
Čítala som, že po Ms do ovulácie pomáha grep.. pri a po ovulácii ananás. Máte s tým niekto skúsenosť?
Kamarátka mi odporučila femibion 1. Skúsenosť? Neviem, či si to mám kúpiť.
Som zvedavá na vaše názory, na skúsenosti, pripadne ak máte nejaký iný tip, podelte sa prosím 🙂

divokykonik
8. jún 2023

My sa s mužom smejeme, že som otehotnela vďaka mandarínkam klementínkam, lebo ma ich nútil jesť každý deň a otehotnela som 😀. Ale inak som si dávala len kyselinu listovú, matchu a vitamíny C,D. Nič špeciálne a zadarilo sa rýchlo aj napriek pliage endometrióze.

lelelienka
8. jún 2023

Podla mna su to blbosti. A femibion resp. kys listova je velmi dolezita pre zdravy vyvin babatka, ale nezvysuje sance na pocatie. Je vsak dobre ju brat uz aspon 2-3 mesiace pred planovanym otehotnenim. (Len teda tu plany neznamenaju automaticky uspech, ako vieme)
Co podla mna pomoze najviac, je byt v pohode, tak zdravotnej ako i psychickej.

sunshine999
autor
8. jún 2023

@lelelienka ďakujem 🙂

barbora19911
8. jún 2023

@sunshine999 ...no čo mne pomohlo dať nohy hore tak na 15 minút a mať este raz orgazmus takže ma partner urobil ešte rukou a podarilo sa na prvý šup čo som veľmi veľmi šťastná ❤️❤️

diaalex
8. jún 2023

@sunshine999 po 1 balení femibion som ostala tehotná 🙂

kika109
8. jún 2023

Inofolic 😊

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magnoliaa
8. jún 2023

Vyskúšaj gynex kvapky, nestihla som ich dobrať a už som v tom 😉

floki1994
8. jún 2023

@sunshine999 netreba ti nic len kyselinu listovu 🙂 a klud 🙂

janewithane
8. jún 2023

Skus si vypocuj podcast od Huberman lab ( velmi vedecky pristup ale stale krasne zrozumitelny, zalozeny na dokazoch, studiach..) je to trosku obsirne zo zaciatku ale da sa popreklikavat, maju pekne spraveny obsah, je tam vela tipov ako zlepsit celkovu plodnost, spermiogram.. napr inozitol, max dve davky alkoholu za tyzden, dvihanie noh po sexe, speci alebo ziadny lubrikant, pre muza - vyhybanie sa saune, zinok..

pet888
9. jún 2023

Najdolezitejsia je psychika🙏🏻Cize klud,netlacit na to a verit,ze to pride v ten spravny cas✨A urcite zdravsi zivotny styl,menej chemie (kozmetika,drogeria,kuchyna) moze len pomoct.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre