Podpora plodnosti

3. jan 2025

Ahojte, s manzelom planujeme babätko, chcem sa poradit, vedeli by ste mi odporucit, co by sme mohli robit aby sme podporili plodnost ? Relativne sme zdravi, teda manzel urcite, ja mam jeden gastro problem ale momentalne je to v kludovom stave tak aj dr nam odporucal, ze ak babo, tak teraz v tomto stadiu. Zdrava strava a dostatocny pitny rezim je samozrejmostou, ale mozno nejake doplnky vyzivy a pod.? Mala som kedysi problem s vraj pcos, ale na dalsej gyn.kontrole uz som nemala ziadne priznaky, tak neviem co si o tomto mysliet. Ms mam pravidelnu, ovulacia prebieha, sledujem si bazalnu teplotu. Sme na uplnom zaciatku.. neviem sama co ocakavat, nechcem sa moc na to upinat, vidim kolko pribehov je, ze sa par snazi roky a nic sa nedeje.. dakujem za vase postrehy ci tipy🙂

stellarstar
3. jan 2025

Na začiatok stačí kyselina listová. To ze ste relatívne zdravý ešte nemôžeš vedieť či tvoj nema problémy so spermiami alebo ty nepriechodné vajcovody či nejakú poruchu zrážanlivosti krvi. Držím palce

autor
3. jan 2025

@stellarstar relativne zdravy v tom ze aktualne nebadame na sebe nic viac, okrem toho co som popisala🙂 tak uvidime casom ze ci sa nieco ine este neukaze. Dakujeme🙂

colsami
3. jan 2025

Kyselina listova staci. A ak by sa uz dlhsie nedarilo, ist na riadne vysetrenia (obaja), a nie nakupovat vitaminy kade tade, ako je moda... Drzim palce.

chrumka333
3. jan 2025

Na úplnom začiatku stačí si to poriadne užiť a dosiahnuť vyvrcholenie, ostatné riešiť neskôr....

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre