Nájde sa tu niekto kto by mi rád poradil ohľadom môjho problému . Už dlhé roky mám mierne zvýšeny prolaktín ... ten mi určite bráni k ovulácii .
Užival niekto niake tabletky na vyprovokanie ovulácii ?
Ahoj ja som teraz začala na odporučenie gynekologa brať tiež vitex a inofolic a pijem alchemiku ale len počas ms a týždeň po ms 🙂
@rootham prosim ťa, pomohla ti ta serapeptaza a po akej dobe? Ja som bola v septembri na laparoskopii, lebo mi zistili cystu deroidnu. Nakoniec ju nevyoperovali, ze sa to nedalo a povedali, ze mam strasne vela zrastov. Nieco rozpustili ale nie vsetko. Odporúčali mi HYSTEREKTOMIU.
Som po 2 sekciach a 2 lapar. A este by som chcela 1 dieta,. S priatelom sa snazime cca rok - rok a pol, ale sa nedari. Teraz viem aj prečo, ale stale verim, ze sa aj napriek diagnóze podari....
Tak rozmýšľam ci by mi ten liek pomohol na tu cystu a zrasty....
Ovulacia prebieha, chodila som aj na folikometriu. Beriem prvy mesiac vitex a druhy mesiac pijem alchemilku. Predtým som 3 mesiace brala Fertilup...
Za rady ďakujem
@tina_martina10 mne pomohla laparoskopia. Netuším, ci ta serapeptaza niečo poriesila. To som si vyhladala na YouTube... Ze to kočkam pomohlo, ze aj po 3 mesiacoch... Ale ci neboli zaplatené urobiť len reklamu... Kto vie 😕. Držím palce. Mrzí ma, asi som moc neporadila 😕
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mix8316 nedavno tu bolo k tomu par diskusii a radili tam vitex. Alebo sa poradit s dr.a moze ti predpisat Medocriptine, ale tam by sa potom mal pravidelne kontrolovat horm.profil