Ahojte, min. roku som mala 2 potraty, doteraz ziadny problem s ochoreniami, nachladnutim a podobne, momentalne trosku oslabena imunita, co pouzivate vy na posilnenie imunity ? Od marca sa chceme zacat snazit o babatko, nieco co nemoze ublizit. dakujem
@steffi50 ja viem iba odporučiť isť do alergoimunologického centra a pýtať si infúzne cečko. Raz do tyždňa mi ho spustila sesterka - inak by som musela dochádzať do ambulancie 40 km. Keďže som alergik trpli sme pri prvých dávkach s adrenalínom v ruke... Vďaka Bohu nič sa nedialo. Celý týždeň som bola plná energie až do ďalšej dávky... 5x ....do 3 mesiacov som otehotnela začala brať femibion a odvtedy som nebola vôbec chorá. Aj napriek tomu, že som na rizikovom a od začiatku hrozil potrat...deti zo školy a manžel priniesli v jeseni kadejake virusy a bakterie.. mali antibiotika a ja nič...verím, že to má čo do seba....
@steffi50 skus brat serrapeptazu z Kompavy (ma najvyssiu ucinnu koncentraciu). V tehotenstve sa vsak uz nesmie tak, ako ani aloe vera.
Ahojjjj ja som pila a aj pijem šalviový čaj sypany.... pocas 6 rokoch som potratila 4x (mám 10 ročného syna) velmi som tužila po druhom bábätku....naposledy som potratila v septembri 2018 vtedy som si povedala,že už nechcem otechotnieť po každým som sa "zlomila"...psyhicky .V decembri ma manžel upozorňoval,že som neaká iná ako by som bola tehotná..ja som si to nechcela uvedomiť.A teraz mám po 10 rokoch krásne dievčatko❤.Netreba sa odchodlane snažilkovať príde to samo😉😊držím palčeky
@katharines áno, pokiaľ sa aloe nepije pred tehotenstvom tak počas prvého trimestra sa nemôže piť a ani tesne pred pôrodom cca 2 týždne
Super je colostrum, je to vlastne prvé mlieko, ktoré sa bude tvoriť aj tebe 🙂 Tot konkrétne je ale kravské a obsahuje ešte viac výživných látok ako to ľudské, zároveň človek vie tieto látky využiť. Nám veľmi pomáha a môže sa počas tehu a aj maličke deti ho už môžu. Na mieste je ale otázka, či ti robili vyšetrenia prečo si potratila, lebo môže to byť aj imunitné a tu by som imunity neposilňovala. Napíš mi a pošlem ti viac info o tom colostre
Veľmi dobre skúsenosti pri probléme s otehotnenim je detox s Aloe - Clean9 - je to 9dnovy intenzívny detoxikacny program.
Potom taktiež plodnosť podporujú výživové doplnky ako Multi Maca, B12 plus
Ak máš záujem, pošlem ti do správy viac info. Distribuujem pre firmu, ktorá má celý rad prírodných výživových doplnkov pre snazilky
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@steffi50 ahoj, ja uz cca 8 mesiacov pravidelne pijem aloe vera a ked je chrípkové obdobie (ako napríklad teraz) tak užívam vitamíny na prírodnej báze z ovocia, zeleniny a samozrejme konzumujeme čerstvé ovocie a zeleninu. Imunitu mám výrazne lepsiu. Už je to rok čo som nebrala žiadne antibiotiká 💪 určite odporúčam výživové doplnky na prírodnej báze.