Podeľte sa o váš príbeh – ako rozlíšiť PMS od tehotenských príznakov?

17. nov 2019

Baby mam 5dni do Ms, test dnes snehobiely... Prsia bola ale ako rozlisit pms of tehu priznaku? Ovu test bol pozitivny 8meho...

sisa_s
17. nov 2019

A nie je to jedno?? Kazda zena ma individualne priznaky a neviem preco zeny si robia nonstop testy a riesia, ci toto a hento je priznak bliziacej sa ms, alebo tehotenstva... Ved pockajte, ci pride, nepride

kittykat22
17. nov 2019

pms od tehotenstva spolahlivo rozlisi tehotensky test

nananah
17. nov 2019

Jedine tehotenský test alebo test z krvi...som tehotná a prsia ma vôbec neboleli ani nebolia podľa “príznakov” sa to podľa mna nedá určiť.

veronikaszabova
17. nov 2019

Keby bola bolest prs priznakom, tehotna som kazdy mesiac 🙂
Nestresuj, netestuj - ved ti este ani nemeskaju 🙈

hennyinnsbruck
17. nov 2019

Keď si mala ovu test pozitívny 8 meho, ovulácia mohla byť aj 9teho... Dokonca až 10 teho(podľa toho či si vystihla vrchol LH hormonu) takže si 7-8dpo co je na tehu test vo veľa prípadoch skoro.

Ako píšu baby, bolesti pŕs môžu byť kľudne pms, takže alebo testuj najskôr o 3 dni alebo vyckaj ci mrska dorazí.

nika898
17. nov 2019

Mna boleli aj prsia a aj podbruško vždy pred menzesom. Keď som bola tehu bolelo má len podbrusko ako pred menzesom.

modrykoniicek
17. nov 2019

Načo sa testujete pred MS! Toto ja nikdy nepochopím.
Mne meškali 2 mesiace.Po 2 vyvolávačkách došli.A tehotná som nebola.
Do dnešného dňa neviem prečo prišli až po 2 injekcii.Vyšla mi slabá čiarka na teste úplne slabá.
Nemá zmysel testovať pred MS.Je milión prípadov keď sa jednalo o biochemické tehotenstvo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre