Ahoj baby.. Mam taky problém ze mam často mykozu... Podarilo sa vám bábo aj tak?
@evkamotka a mávali ste potom aj v tehu? Nebol nejaký problém?
@susedka1000 áno, mávala, liečila som Canestenom, deti sú zdrave
Ja ani nie tak mykozi ale často som mala bakteriálnu a podarilo sa nám
ak si náchylná na mykózu, tak ti odporúčam najskôr to dať do poriadku. liečba by mala pokračovať aspoň 2-3 dni po ústupe príznakov, aby si to doliečila a nielen potlačila a "uspala." pravdepodobne by bolo vhodné aj urobiť ster, aby sa správne určil zdroj a liečba.
pokiaľ je to kvôli prekysleniu organizmu, tak skús protikvasinkovú diétu (alebo aspoň úpravu stravy týmto smerom.
možno nebude problém s otehotnením, ale mykóza je otravná aj pri bežnom živote a počas tehotenstva je to ešte viac nepríjemná. a ďalší možný následok je, že dieťa bude náchylné na žabu / soor (dieťa v ústach a dojčiaca matka na bradavkách). toto je tiež veľmi nepríjemné a krajší je život bez týchto starostí. 😉
@susedka1000 aj ja mávam často mykózu a tiež mám už dieťa. Mávala som ju aj počas tehotenstva a našťastie všetko v poriadku. Tak isto aj moja sestra.
@tanyan / to je pavda ale pozor baby mykoza je aj na bradavkach...ak ma partner v ustach mykozy zena moze mat na prsiach, nasledne babo... mne sa to stalo....partner mal casto mykozy v hrdle...
Odporucam na celkove preliecenie organizmu Mykomax. Mna stale liecil lokalne a vzdy sa vracalo...az som zmenila lekaraa on ma hned preliecil aj celkovo a bolo po probleme.
Skus vysadiť cukor a mliečne výrobky.
@susedka1000 s prvym synom som dokonca otehotnela pocas uzivania atb zospodu. Ja som mala stale mykozu aj cez tehu. Nakoniec mi v 34tt praskla voda a bol z toho predcasny porod no to sa nevie naisto, ci kvoli neliecenej mykoze. Ale mohlo byt
@evkamotka uzivania atibiotik? nie nahodou antimykotik?
@susedka1000 mavala som caste mykozy no snazila som sa v case ked sme planovali babo o vsetky opatrenia aby nebola - strava, praci prasok, zehlenie spodneho pradla, sprchovanie sa s intimnym gelom, canesten krem aj pre partnera, uzivanie probiotik a to hlavne kvoli tomu, ze mykoza nici to prirodzene prostredie v posve a teda spermie tam mali chabú šancy na prezitie, nie to este na oplodnenie vajicka.
@akinom0077 ja uz neviem je to 4r dozadu, asi hej 🙂 boli to torpedka zospodu
Mavala som kazdy mesiac a podarilo sa hned obidvoch synov 😊 potom v tehotenstve boli tusim este horsie a po porode uplne zmizli KONECNE mam 2 roky pokoj 😊 ale teda s otehotnenim nebol ziadny problem u nas
Mycomax,ale preliecit aj partnera. Vylucit sladkosti.
@stanulienkat to je voľnopredajné ten mykomax? A partnerovi stačí canesten? Ďakujem
@susedka1000 nie je to voľnopredajné, treba ísť za gynekológom. Mne moj gynekológ voľakedy predpísal mycomax celkový aj pre partnera. Canesten konzultujte s lekárom či to bude stačiť, možno aj áno.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano