Ahojte, stalo sa tu niektorej z vás , že po neúspešnom embryotransfere sa v ďalšom cykle podarilo otehotnieť prirodzene? Ako keby sa telo "naštartovalo" po stimulácii?
Ano,,podarilo. Ale.az,niekolko rokov po....
Pri ivf sa.mi uchytilo embryjko na 4x. Mame.dcerku.
Po rokoch prirodzene, 40 rocna
@snowflakenel no mňa zaujíma len tento najbližší cyklus, o dva roky už nebudem mať z čoho otehotnieť pravdepodobne, tak chcem tento mesiac vyskúšať či stimulácia nejak nepomohla a potom ďalší cyklus zase vklad
@lusinda96 no hned sa.mo to nestalo,,no viem o par babach,,ktorym sa to stalo.
Sisedka napriklad ma.problemy od detstva, vraj od puberty v prechode, malo nekvalitnych vajicok a otehotnela.prorodzene.
A ano,,telo sa moze.akoby tymi hormonmi.nastartovat. ved baby, ktore.nemozu otehotniet z.roznych pricin beru casto kadejaku hormonalnu liecbu aby otehotneli. na klinike.to lekari spominali. Akoby.vajicka.ostali akesi,, nabudene,, alebo ako,to napisat....
Nezufaj, vela zoen by tu mohlo pisat.romany o tom,,co vsetko maji za.sebou. ja.som si,tiez,presla.kadecim, boli sme.skoro bez sance na deti. Roesili sme.to cca.5 rokov
@snowflakenel ďakujem za povzbudenie
Na konci jula neuspecny ET, 13.10. sa "to" stalo...1.7. som rodila. S AMH 0,06 a muzovou terato 2% som prirodzene otehotnela ...
@lusinda96 ja som ten dalsi cyklus mala praveze uplne ,,pokazeny” ani som nemala ovulaciu, aj som spinila, otras
@pink_lady my sme mali terato 1%
v juli 2017 neuspesny ET, v oktobri 2017 som prirodzene otehotnela (chystali sme sa na KET). o 2 roky som otehotnela uplne necakane opat. drzim palce!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala po 6tich rokoch snazenia prve dieta po IVF, druhe tehotenstvo prislo prirodzene po 2r. To som uz mala 38r a necakala som, ze by som mohla otehotniet. Je to bezne. Ale asi nie hned v dalsom cykle.