Ahoj podarilo sa vám otehotnieť s myomom?chceli by sme babo ale ma myom na maternici.
@lucia851 ja som otehotnela. Vtedy mal myom cca 2 cm, pocas tehotenstva nebol problem. Podrastol myslim len o 1 cm. Rodila som sekciou. Po 4 rokoch ale enormne zacal rast tak isiel von. To ze tehotenstvo bolo bezproblemove, ale nemusi byt tvoj pripad, tak to radsej skonzultuj so svojim lekarom.
Ja mam tiež myom a snažíme sa o bábo. Doktorka povedala, že je na takom mieste, že by s tým nemal byť problém, že zatiaľ určite žiadny zásah do maternice. Tak jej dôverujem a uvidíme. Ale čítala som, aj tu na MK, že veľa žien má detičky a majú myom. Takže určite je to možné, ale každá sme iná..
Ano zalezi od toho kde sa myom nachadza. Moj je niekde tak za maternicou ze som v pohode otehotnela a aj porodila
ja som mala väčší myóm otehotnenie aj celý priebeh bez problémov, nech sa vyjadrí lekár
ja mam myom tiez, prve tehotenstvo uplne bez problemov, ziadne krvacanie a teraz som znovu tehotna v 17 tt zatial bez tazkosti
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
prípad príbuznej- otehotnenie ´áno,ale myom rastol rýchlejšie ako plod a teda ho "pripučil" a skončilo to spont. potratom v 4.mes....dala by som n aradu tvojho gynekologa