Podarilo sa vám otehotnieť počas dojčenia?

lenkaver2018
14. jún 2021

Ahojte , chcela by som sa spýtať ,podarilo sa Vám niektorej otehotnieť počas dojčenia ? ….. dcérka má 3r a kojim iba na večerný spánok …… menštruáciu mávam pravidelnú …. Dakujem za každú odpoved ☺️☺️

pininka1
14. jún 2021

Jasne, kamoska plne dojcila 6 mesacnu dcerku, dokonca si aj zobrala tabletku po a aj tak ostala tehotna.

ofzuza
14. jún 2021

Ano, podarilo pri kojeni na poziadanie

lenkaver2018
autor
14. jún 2021

@ofzuza áno? ….. super …. Lebo aj moja gyn. Mi povedala že mozem aj nemusím lebo že keď kojim že sa sťahuje maternica … a samozrejme hneď odnaučiť dcerku to sa nedá keďže je kojená 3r a som rada že už sa kojí len na ten spánok …. A snažíme sa o bábätko , tak má to zaujimalo . Že či sú nejaké mamičky ktoré otehotneli počas dojčenia , samozrejme že mávali svoje dni ….
Ak sa smiem spýtať za koľko sa Vám podarilo ? 🙂 dakujem ❤️

lenkaver2018
autor
14. jún 2021

@pininka1 dakujem ❤️

selu11
14. jún 2021

Ahoj aj nám sa podarilo kým bola prvorodená kojená. Prakticky hneď, jeden mesiac sme si povedali, že by sme mohli "pracovať" na druhom a ďalší mesiac sme sa už tešili pri pozitívnom teste.

ofzuza
14. jún 2021

@lenkaver2018 tak nejak hned 😁 mne hovorila gyn, ze musim prestat kojit, ale kojila som do dakeho 25tt.

jarnajar
14. jún 2021

Otehotnela som hneď, pritom prvú sme vyrábali cca 1,5 r. Kojenie na večerný spánok toto fakt nemôže ovplyvniť, hľadajte príčinu inde.

lenkaver2018
autor
14. jún 2021

@jarnajar nemáme žiadnu príčinu našťastie ☺️ Len má zaujimalo či sa niekomu podarilo otehotnieť počas dojčenia , keďže Dr povedala inak … to je cele . Pekný večer 🙂

nevenka
14. jún 2021

@lenkaver2018 ja som po prvom dostala menzes po 4 mesiacoch od porodu, v podstate hned pravidelny, pravidelnejsi ako bez kojenia. Plne som dojcila a este odsavala, nedavali sme si vobec pozor a otehotnela som, ked mal syn 12 mesiacov. Pokial je pravidelny menzes, urcite niekedy ovulujes. Nemusi byt kazdy mesiac. Skusila by som merat bazalnu teplotu, zapisovat si napriklad do appky Ovuview, ja mam tu. Podla nej budes vediet, ci a kedy mas ovulaciu.

lenkaver2018
autor
14. jún 2021

@nevenka jasne , mám appku na ovu 🙂 dakujem ….

angel993
14. jún 2021

@lenkaver2018 ja som tiež otehotnela počas dojčenia. MS som mala odkedy mal malý 4 mesiace. Ale podarilo sa až keď som si merala BT. Kojiť som chcela aj počas tehotenstva, ale musela som prestať kvôli tomu že som špinila.

nevenka
14. jún 2021

@lenkaver2018 pokial kojis len vecer a mas menzes, otehotnies v pohode, podla mna. Ja som pocas otehotnenia kojila asi 5x denne, aj v noci. Doktorka je nejaka divna s tym jej nazorom...
Mne po tretom dietati dr. tvrdil, ze to ovulacia este v nedohladne, bola som u neho s prasknutou cystou po 3,5 mesiaci od porodu. Keby som sa spolahla, tak uz cakam stvrte dieta. Lebo ako som tusila, cysta mi praskla kvoli ovulacii, o 2 tyzdne od tohto, som dostala prvy menzes 😅

lenkaver2018
autor
14. jún 2021

@nevenka no to mi povedala , že keď kojim že maternica sa sťahuje a že to je ťažko otehotnieť 🙄 sa mi to nezdalo lebo aj na nete som si čítala že práveže keď má zena menštruáciu pravidelnú tak že možnosť tam je určite … a ja ju mám pravidelnú …. Tak zato …. No som zvedavá či mi dorazia 🙄dúfam že už nie 🤦🏻‍♀️☺️…

martyzpp
14. jún 2021

@lenkaver2018 ja som otehotnela ked mal drobec 18 mesiacov. Vtedy mu sli zuby a kojil sa teda dost casto. Vyslo na prvu supu.

martina1201
14. jún 2021

@lenkaver2018 otehotnela som druhýkrát keď mal syn 8 mesiacov a kojika som ho ešte dosť často. Žiaľ potratila som. Keď sa narodila druhá dcérka predčasne tak cca v jej roku som otehotnela znovu. Plne kojená bola do 8 mesiacov a len pomaly si zvykala na stravu takže v roku bola ešte viac kojena ako na tuhej strave. Keď malo 4. dieťa 2 roky bola ešte stále kojená a otehotnela som s posledným mojim dieťaťom. Takže za mňa len prvé a štvrté dieťa som nepočala počas dojčenia.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre