Podarilo sa vám otehotnieť po manželovej liečbe Nebidom?

fliacik
21. nov 2011

Ahojte. Chcela by som sa opytat, ci mate s Nebidom aj pozitivne skusenosti. Lekar pichol manzelovi prvu injekciu, az potom sme zistili, ze sposobuje neplodnost. Netusim vsak, ci je to len vynimocny jav, alebo sa to stava vzdy po jeho podani. Ako dlho trvala liecba Nebidom? Obnovila sa potom Vasim partnerom plodnost? Vobec nevieme, co dalej, mal by ist na druhu injekciu a nevie, ci ju odmietnut. Ma vsak velmi velmi nizku hladinu testosteronu a bez liecby ma problem s erekciou aj libidom. Takze zacarovany kruh. Chceme, aby bol zdravy, aby sme mohli fungovat normalne ako manzelia, ale aj babatko si velmi prajeme. Podarilo sa niektorej z Vas otehotniet, aj ked manzel podstupil liecbu Nebidom? Myslim, prirodzene, nie v CAR-e. Dakujem za rady.

antonia2077
11. jan 2012

ahoj môj manžel podstúpil túto liečbu ale veľmi mu to nepomohlo, tak sme zmenili lekára a on nám vravel že máme malý počet spermii tak nás poslal na umelé oplodnenie.

eaka
11. jan 2012

Prepáč, že nereagujem úplne na to, čo sa pýtaš, ale "Až potom sme zistili, že spôsobuje neplodnosť" ???!!!??? Na to Vás Dr neupozornil???

wifina
11. jan 2012

Nemalo by to práve liečiť neplodnosť? nikde nepíšu o tom, že by to spôsobovalo neplodnosť:

http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/pil/nebido...

Nie je to len prechodný stav?

tahia24
12. jan 2012

Ahojte,ja mam 24r a moj manžel 37,asi tri roky sa snažime o babatko, žial bezuspešne,ja som bola na laparoskopii,a hysteroskopii,a nezistili mi ništ,ale menštruaciu mam stale nepravidelnu,Robili mi aj prefuky vajičkovodov.Mojho manžela som musela presviedčať asi dva mesiace aby išiel na spermiogram.Bohužial ukazal že ma:Oligoasthenoteratozoosperm.Patologia 96%. Da sa to neako liečit?

luis75
13. jan 2014

Nebido paradonxe vyničí spermie. Logika hovorí: Viac testo = viac spermií, FIGES!!! prax - po Nebide=0 spermií u mňa, a to sa chytali za hlavu aj V Martine aj v Brne. Pozor, toto by mal každý endokrinológ aj chlap o Nebide vedieť. Ono to spraví z chlapa bujaka, ale holt bez nábojov. Stav je však vratný a po polroku sa to vráti do starých koľají. Má chlap málo spermií? Pomerajte mu testo a LH u uroša a endoša.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre