Podarilo sa niekomu otehotnieť na prvý krát?
Pri prvom - prvýkrát nie, pri druhom dieťati áno 😎
ano, dve deti tak mam 🙈
prve ano, druhe na 3. krat (presne v ten mesiac, ked dieta prestalo vyzadovat kojenie pocas noci)
Áno, malý je na prvú šupu, keď sme sa rozhodli, že ideme na to.
Kolegyňa má tak už 3 chlapcov. Pri každom, keď si povedali, že je čas na dieťa, do mesiaca bola tehotná. Ale vraj už stačí 😂
2 moje kamáratky tak otehotneli.Na prvú šupu.
Ano. Prvy syn a tretia dcera. Pri dcere to bol dokonca planovane jediny krat za mesiac (chceli sme vyskusat teoriu na dievčatko 🙂). Druhy syn sa podaril druhy mesiac.
Ano😀a to som so toho išla s tým že určite to nepôjde takto hneď lebo mám cykly halabala niekedy 30dní niekedy 38
Pri druhom áno, pri prvom po dvoch rokoch snaženia
mam 48 rokov, vo svojom okoli osobne nepoznam nijaku zienku, ktorej sa podarilo otehotniet na 1x, vacsinou to boli mesiace, roky...
V maji sme si prestali davat pozor v july uz bol pozitivny test😊
Áno😁 ani som nevedela ze mam ovulaciu, len potom podľa menštruačného kalendára pozerám ze mam presne v ten deň😁
Áno, na prvýkrát. Akurát tehu. Viem presne aj okolkej 🤣
Autorka, aby si tu nechytila depresiu, ak si náhodou v situácii, že sa už dlhšie snažíte, tak ja som otehotnela až po cca roku a pol snaženia. A aj väčšine žien, ktoré poznám, to trvalo dlhšie.
Ja som otehotnela hneď - keď som začala používať ovulačné testy. Predtým sme boli úplne mimo, keďže som po vysadení antikoncepcie mala cykly všelijaké a nikdy sme sa netrafili 🤣
Poznam len jednu osobu, ktora otehotnela na prvykrat a hned z prveho sexu v zivote - moja spoluziacka v prvom rocniku na strednej. Inak vsetky zeny, co poznam a rozpravali sme sa o takychto veciach, tak povedali, ze sa snazili dlhsie obdobie, minimalne pol roka.
Ano, ale prve dve neplanovane akoze sme si davali pozor. Tretikrat hned ako som ja rozhodla, ze je spravny moment, chcela som mat levicatko v auguste
Ahoj, ano, mne a dvakrat
Áno mne 2x vzdy na prvy krat 🙂
S ovulacnym pasikom hned na prvú 😁
Áno, dvakrát plánovane a dvakrát na prvý pokus
3x na prvy raz 🙂
Ano a to som mala 34
Áno. Dcéra je takým"prvošup"dietatom 😆😆😆. Vlastne ani nijaká snaha, nijaké rátanie,netušila som, ci vôbec už je ovulácia (dojcila som) len jediný styk v mesiaci v tú správnu dobu a bolo
A to som mala už 39 rokov 😆😆
Dievčatá, silno závidím. Prvé na 44.pokus a druhe vobec😔
Áno, pri všetkých 3 deťoch
Áno, druhé..možno by bola aj prvá ale tam sme išli tak ,, pozvoľna,,nato ale presne viem kedy sme ju splodili😂🙈
Áno, tiež obe detičky a to mám pcos ako vyšité. Až nechápem.
Ano, vsetky 3 deti.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne ano ale pri druhom dietati