Ahojte kedy sa vam podarilo otehotniet ked ste mali duphaston a kyselinu listovu? Dakujem
@zuzkaa1991 mimomaternicove si mala?
@miska7754 neeee len 12tt sa zistilo.ze babo nezije ale teraz uz mame 3,5r slečnu ;)
@zuzkaa1991 jaaj tak no ja uz som mala potrat a potom mimomaternicove odobrali mi jeden vajcovod a teraz aa snazime ale nasadil mi kyselinu listovu a duphaston a vitamin e tak hadam sa coskoro zadari
@miska7754 ahoj, neviem ci som ti už niekde nekomentovala.. Ja som mala minulý rok potrat a aj mimomaternicové.. Od decembra sme sa snažili.. Užívala som len kyselinu listovú a teda koncom mája som mala poslednú menštruáciu.. Každý mesiac som si robila aj ovulacne testy.. Teraz som v 8tt, stále sa bojím aby to dobre dopadlo a dotiahli to do úspešného konca.. Hneď ako som otehotnela mi Dr nasadil duphaston, v nejakom 6 týždni som spinila, našiel mi hematon, to špinenie trvalo týždeň a pol, mam mat kludový režim, našťastie už 4 dní nešpinim, srdiečko už pekne bilo, za týždeň mam ísť na kontrolu, kvôli špineniu a potrate ma Dr objednáva každé dva týždne.. Držím palce nech sa ti co najskôr podarí otehotnieť..
@sjuzan0211 ano no my sa snazime 2.mesiace tak hadam teraz uz nedostanem menstruaciu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miska7754 my sme si dali maratón ( kazdy druhý deň az každý den sex) na lieky po roku sa vykaslala ;) pouzivali sme inofolic a folandrol ci ako sa pise sme brali mesiac s muzom sme sa snažili rok po MA ale.tak isto som.otehotnela aj pri prvom tehu aj ked bolo MA