Podarilo sa vám otehotnieť hneď po vysadení HAK aj viackrát?

29. okt 2024

Ahojte,
čisto zo zvedavosti, podarilo sa vám otehotnieť hneď po vysadení HAK aj viackrát? S dcérkou som ostala tehotná hneď prvý cyklus po vysadení. Teraz opäť beriem tabletky a chceli by sme sa začať snažiť o bábo,tak som zvedavá či opäť budeme mať také šťastie.
Ja viem,že je to veľmi individuálne, len má zaujíma či sa to niekomu takto zadarilo 👶🏻
Pekný deň ☀️

sisska96
29. okt 2024

Je to individualne, niekomu sa vôbec nedarí

butterflyeffect
30. okt 2024

Ja som otehotnela az 5 rokov po vysadeni 🤷🏻‍♀️

sandrasstini
30. okt 2024

Kamosky dve otehotneli prvy cyklus po vysadeni, ale jedna z nich co chcela druhe ked druhy x vysadila lieky tak vyse roka sa nedarilo a stale druhe nemaju, ale uz aktivne neskusaju. Takze za mna vysoko individualne

oblecenie99
30. okt 2024

Mne hneď. Je to individuálne.

nikapuggioni
30. okt 2024

Ja som vysadila HAK koncom júla. Prišla menštruácia a odvtedy nič. Tehotná niesom dohodli sme sa s lekárom ze ak do 3 mesiacoch nepríde budeme to riešiť. Momentálne som 3 mesiace od poslednej menštruácie a v utorok už idem k lekárovi. Ešte podotýkam ze pred mesiacom som bola tiež u lekára spravil sono povedal ze vaječníky su lenivšie keďže som užívala HAK skoro 4 roky. Takze teraz mi da určite vyvolavačku a pôjdem na hormonalny profil

rsimoneees
31. okt 2024

ˇ

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre