Ahojte,
čisto zo zvedavosti, podarilo sa vám otehotnieť hneď po vysadení HAK aj viackrát? S dcérkou som ostala tehotná hneď prvý cyklus po vysadení. Teraz opäť beriem tabletky a chceli by sme sa začať snažiť o bábo,tak som zvedavá či opäť budeme mať také šťastie.
Ja viem,že je to veľmi individuálne, len má zaujíma či sa to niekomu takto zadarilo 👶🏻
Pekný deň ☀️
Ja som otehotnela az 5 rokov po vysadeni 🤷🏻♀️
Kamosky dve otehotneli prvy cyklus po vysadeni, ale jedna z nich co chcela druhe ked druhy x vysadila lieky tak vyse roka sa nedarilo a stale druhe nemaju, ale uz aktivne neskusaju. Takze za mna vysoko individualne
Mne hneď. Je to individuálne.
Ja som vysadila HAK koncom júla. Prišla menštruácia a odvtedy nič. Tehotná niesom dohodli sme sa s lekárom ze ak do 3 mesiacoch nepríde budeme to riešiť. Momentálne som 3 mesiace od poslednej menštruácie a v utorok už idem k lekárovi. Ešte podotýkam ze pred mesiacom som bola tiež u lekára spravil sono povedal ze vaječníky su lenivšie keďže som užívala HAK skoro 4 roky. Takze teraz mi da určite vyvolavačku a pôjdem na hormonalny profil
ˇ
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to individualne, niekomu sa vôbec nedarí