Podarilo sa vám otehotnieť aj napriek zrastom?

kvetinka125
10. nov 2019

Ahojte, s manželom sme si povedali ze by sme chceli druhé dieťatko lenže po prvom pôrode som mala operáciu a po nej sa mi spravili zrasty... Gynekológ povedal ze to je tak 50na 50a preto by som chcela vedieť skúsenosti iných žien ktoré mali takúto situáciu... Podarilo sa /nepodarilo? Museli ste to riešiť chirurgicky alebo to išlo aj bez toho....

hanata
10. nov 2019

Ked som mala 20, dr mi povedal, ze mam kopec zrastov zo zapalov a mozno budem mat problem otehotniet. Mam 4 deti na prvy sup.

kvetinka125
autor
10. nov 2019

@hanata ďakujem za odpoveď... Dcérka sa nám podarila na prvý šup... A toto druhé zatiaľ nie ... Ale je super prečítať si ze je šanca ze to nebude problém

semolinka
10. nov 2019

@hanata
@kvetinka125 a kde tie zrasty máte? ako vám ich diagnostikovali?

kvetinka125
autor
10. nov 2019

@semolinka no povedal mi to gynekológ pretože rok dozadu som mala operáciu a po niekoľkých mesiacoch som na ľavej strane brucha začala pociťovať také akoby ma ťahalo niekedy až bolelo... Niekdy mi to spôsobuje aj problémy pri trávení... Mala som aj MR aj kolonoskopiu kde sa nič nepotvrdilo... Začala som mať na tej ľavej strane bolesti počas menštruácie väčšie co som nikdy nemala a keď som išla gynekológovi a robil mi to sono z vnútra tak povedal hneď ze sú to zrasty lebo ze mam to tam cele také akoby mi to ťahalo do ľavej strany a ľavý vaječník nieje pohyblivý... A hneď povedal to sú pooperačné zrasty

hanata
10. nov 2019

@semolinka Netusim, ci ich este mam, bolo to vidiet na sone.

mmoonna
10. nov 2019

Ja mám zrasty po gyn. operácii. Prvé dieťa sa podarilo po štyroch mesiacoch a druhé po pol roku.

kvetinka125
autor
10. nov 2019

@mmoonna môžem sa opýtať ci tehotenstva prebehli v pohode? Neboli bolesti kvôli zrastom?

mmoonna
12. nov 2019

kvetinka125, nejaké veľké bolesti som nemala, len sem tam také naťahovanie, nič hrozné. Skôr ma pri oboch boleli kĺby pri chôdzi, ledva som chodila. Čo viem, tak pri prvej sekcii mi niektoré zrasty aj odstránili. Sekciu som ale mala kvôli iným problémom.

system
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre